Artikel top billede

Microsoft på vej med ny Internet Explorer til Windows 7

Internet Explorer 10 til Windows 7 ser ud til snart at være klar til frigivelse.

Læs også:

Internet Explorer taber terræn til rival-browser

Computerworld News Service: Microsoft er angiveligt tæt på at være klar med Internet Explorer 10 til Windows 7.

Microsoft-blogger på ZDNet, Mary Jo Foley, skriver, at kilder, der deltager i en lukket betatest af Internet Explorer 10, oplyser, at de har fået at vide af Microsoft, at den seneste build er den sidste, før den nye version af browseren udkommer.

Internet Explorer 10 har været offentligt tilgængelig i en såkaldt Release Preview-udgave siden 13. november 2012.

På daværende tidspunkt estimerede Computerworlds amerikanske søstermedie på baggrund af tidsplanen for Internet Explorer 9, at den nye version ville blive lanceret til offentligheden, før året var omme. I stedet bliver det tilsyneladende her i starten af det nye år.

Stadig et stykke vej

Microsoft afviser at kommentere på, hvornår Internet Explorer 10 udkommer.

Microsofts websted til offentlige tilbagemeldinger om Internet Explorer 10 (kræver, at man logger ind med en Microsoft-konto) indeholder dog en bred vifte af fejlrapporter, hvilket tyder på, at Microsoft har et stykke vej endnu, før den nye version af browseren er klar.

For eksempel kan nævnes en fejl, der slår Aero-elementerne fra i Windows 7's grafiske brugergrænseflade, når Internet Explorer 10 kører.

Langt fra alle kan få IE 10

Internet Explorer 10 udkommer hverken til Windows Vista, der er Microsofts problemfyldte styresystem fra 2007, eller til Windows XP, der endeligt sendes på pension til næste år.

Microsoft er den første og indtil videre eneste browserproducent, der har droppet understøttelsen af Vista. Selskabet er ligeledes den første og eneste, der har droppet understøttelsen af XP - det skete sidste år med udgivelsen af Internet Explorer 9.

Internet Explorer 10 følger med som standard i Windows 8 samt i Windows RT, der er den særlige udgave af Windows 8 til tablets med ARM-processorer.

Oversat af Thomas Bøndergaard

Læs også:

Internet Explorer taber terræn til rival-browser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere