Artikel top billede

Denne mand skal stå i spidsen for it i Region Syddanmark

Region Syddanmark har fundet en ny it-direktør. Han er manden, der skal sikre en smidig sygehusdrift i Sønderjylland og på Fyn.

Læs også:
Masseflugt fra regionerne: Top-CIO'er siger op på stribe

Top-chef: Derfor smutter top-CIO'er fra regionerne

Sønderjylland og Fyn har fået en ny mand i spidsen for it-afdelingen.

Det er Søren Lindgaard, som skal være chef for Regional IT, der er én af de to overordnede it-afdelinger i Region Syddanmark.

Afdelingen har ansvaret for at servicere og drive it-løsningerne i regionen.

Søren Lindgaard starter sit nye arbejde den 1. marts.

Han overtager jobbet fra den nuværende it-direktør Jan Topp Rasmussen, der forlader stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Søren Lindgaard kommer fra en stilling som direktør for TDC's IT Delivery, men han arbejdede det meste af 2012 som midlertidig leder i Region Syddanmarks it-udviklingsafdeling, så han er ikke helt fremmed over for opgaverne i Syddanmark.

Det er da også et af argumenterne for at ansætte ham.

"Søren Lindgaard har været med til at definere og beskrive vores it-stab, og derfor har han et indgående kendskab til den måde, som vi gerne vil arbejde på. Det gør ham til et oplagt valg, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at han sammen med resten af it-staben vil kunne løse opgaven til stor tilfredshed for vores sygehuse, institutioner og funktioner i regionshuset," siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen om ansættelsen.

Ansvar for sygehusdriften

De primære arbejdsopgaver vil være, at servicere regionens fem sygehusenheder samt en lang række sociale institutioner.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde i afdelingen i 2012, og jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville tilbage. Vi står i afdelingen med et kæmpe ansvar, som vi skal leve op til, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan honorere, siger Søren Lindgaard.

Den nye it-direktør har tidligere arbejdet i virksomheder som TDC, B&O og Dansk Supermarked.

Læs også:
Masseflugt fra regionerne: Top-CIO'er siger op på stribe

Top-chef: Derfor smutter top-CIO'er fra regionerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere