Artikel top billede

(Foto: Peter Belanger)

Brugere: iOS 6.1 lyntømmer batteriet på iPhone

Det nye iOS 6.1-styresystem dræner batteriet på din iPhone, melder mange brugere. Men du kan nemt løse problemet.

Installering af Apples nye styresystem, iOS 6.1, kan føre til markant lavere batteri-tid på din iPhone.

Sådan lyder det fra en lang række iPhone-brugere, der i Apples iPhone support-forum brokker sig over, at styresystemet dræner batteriet.

Oplysningerne er spredt over mange forskellige tråde i support-foraets message-board.

Samstemmende lyder det, at iPhonens batteri-levetid er blevet reduceret til blot et par timer efter installering af den seneste version af iOS-styresystemet, som Apple udsendte 29. januar.

Tømt på fire timer

"Jeg opdaterede min iPhone 4 til iOS 6.1 fra 5, og efter opdateringen blev mit batteri tømt på fire timer, efter telefonen havde ladet hele natten," skriver en bruger.

En anden skriver:

"Med 6.1 kan jeg faktisk se, at batteriet bliver tømt med omkring tre procent hvert minut. Det er vanvid."

Det er uklart, hvad problemet skyldes, men på forskellige Mac-blogs kredser debatten om en teori om, at styresystemet lander i en slags uendelig loop med Exchange mail-servere, hvilket dræner batteriet.

Mange brugere melder således om, at problemet kan løses ved at slette eller reinstallere konti.

"Mail-tricket virker. Jeg har Exchange og iCloud-konti, slettede dem begge, rebootede efter fem minutter, tilføjede begge konti (med push på begge). 100 %  94 % efter fire timer," skriver en bruger.

Andre melder, at de har løst problemet med en komplet reinstallering af iOS 6.1.

Læs også:

Nu får din iPhone 4G: iOS 6.1 er klar til download.

iPhone-protester tager til: "Den sidste iPhone jeg har købt".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere