Artikel top billede

(Foto: Carlos Paes)

Børstilsyn intensiverer jagten på CSC-svindel

Børstilsyn har intensiveret jagten på regnskabsvindel hos CSC. Sagen har sit udspring i Danmark.

Læs også:

Regnskabsskandalen hos CSC, hvor mistanken går på fusk for millioner af kroner, fortsætter tilsyneladende med uformindsket styrke.

Sagen har oprindeligt sit udspring i danske CSC-datterselskaber og beløber sig til formodet regnskabsmanipulation af "afsporede" CSC-folk for omkring en halv milliard kroner.

Det amerikanske børstilsyn er i gang med at granske sagen og har nu udvidet undersøgelsen.

"The Company believes the SEC (amerikansk børstilsyn, red.) has expanded its investigation into the foregoing areas as well as into certain related disclosure matters".

Sådan lyder det således i den nylige kvartalsrapportering fra CSCs globale forretning.

Selskabet oplyser videre, at SEC har bedt om yderligere oplysninger omkring forholdene.

CSC understreger i samme rapportering, at selskabet samarbejder fuldt ud med myndigheden.

Ikke nyt om danske forhold

De yderligere skridt påvirker dog ikke CSC i Danmark, forklarer Kim Ege Møller, der er public relations officer, CSC Nordic.

Han oplyser, at "i kraft af, at CSC Nordic har afleveret alt materiale og overdraget alt vores viden til vores amerikanske kolleger og SEC, har vi bidraget med vores del til undersøgelsen."

"De yderligere skridt, der omtales i kvartalsrapporten, har mig bekendt ikke omfattet norden," skriver han i en mail til Computerworld.

Læs også:Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere