Artikel top billede

Dansk it-topnavn ny administrerende direktør i EMC

Opdateret: EMC Danmark skifter ud på direktør-posten, hvilket betyder, at en gammel kending nu skal stå i spidsen for selskabet her i landet.

EMC Danmark ansætter Peter Perregaard som ny administrerende direktør.

Peter Perregaard erstatter Carsten Højerup, der efter fem år på posten fortsætter sin karriere i EMC som District Manager med hovedansvar for EMC's enterprise-forretning, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Jobbet som administrerende direktør i EMC Danmark er en spændende udfordring, fordi EMC er en visionær virksomhed, der tør sætte barren højt," udtaler Peter Perregaard. 

"Ellers bliver man ikke markedsleder på et så centralt og stadigt voksende område som storage. Den type mod og commitment passer godt til mit temperament," forklarer han.

Der bliver i meddelelsen ikke lagt skjul på, at Peter Perregaards opgave bliver at sikre den fremadrettede vækst i EMC Danmark. 

"Peter har mere end tyve års erfaring inden for it-branchen på både nationalt og internationalt niveau. Han kommer med et stærkt sæt lederkompetencer og en unik forståelse for, hvor markedet bevæger sig hen. Derudover har han et fantastisk netværk, som nu vil komme EMC til gode," forklarer Robert Ekström, regionsdirektør for EMC i Norden & Baltikum. 

En gammel kending

Peter Perregaard kommer fra en stilling som administrerende direktør i Perregaard Consulting, hvor han primært har fokuseret på rådgivning omkring online it-strategier. 

Han har tidligere haft en række chefstillinger hos IBM, været administrerende direktør for Oracle i Danmark og for Software Innovation samt vice administrerende direktør hos cBrain.

Peter Perregaard blev i 2011 fyret fra Software Innovation efter godt fire år på posten. 

Han betegnede dengang sit farvel som "ret udramatisk" og som en konsekvens af, at den norskejede softwarekoncern indførteen "integreret ledelsestruktur". 

"Salget skal organiseres mere på tværs af landene, leverancer skal ske mere ens og så videre. Beslutningen er truffet af bestyrelsen og er slet ikke nogen dårlig idé, men det betyder altså også, at der ikke længere er et direktørjob til mig," forklarede Peter Perregaard.

Tilbage i 2004 blev Peter Perregard også afskediget i Oracle for rod med regnskabet. Den sag kan du læse mere om her

EMC Danmark havde i årsregnskabet 2011 70 medarbejdere i Danmark. Omsætningen det år lød på 113 millioner kroner, og resultatet efter skat endte på 3,2 millioner kroner. 

EMC, der har hovedkvarter i Hopkinton, Massachusetts, har på verdensplan 53.600 ansatte. Selskabet arbejder blandt andet med storage-teknologier, cloud, it-sikkerhed og informations-styring.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.