Artikel top billede

Ups: Stephen Elop roder rundt i Nokia-lanceringer

Nokia-topchef Stephen Elop kan tilsyneladende ikke helt huske, hvad de netop lancerede Nokia-produkter egentlig hedder.

Læs også:

Her er Nokias nye telefoner: Skal være vejen ud af krisen

"Proud to show Nokia 105, Nokia 301, Lumia 510 & Lumia 710 as we deliver great innovation to more people."

Sådan lyder et tweet fra Nokia-boss Stephen Elop i forbindelse med selskabets netop afholdte pressemøde til Mobile World Congress, hvor selskabet præsenterede fire nye telefoner.

I dagens erhvervsliv er det som bekendt meget populært for topcheferne at anvende de sociale medier til at komme ud med de nødvendige budskaber.

I denne situationen er det dog mindre heldigt, at Stephen Elop, der har 37.740 followers, tilsyneladende ikke har helt styr på, hvad det er for nogle produkter, Nokia netop har lanceret.

Lumia 510 og Lumia 710, som Stephen Elop altså er så stolt over, er nemlig slet ikke nye telefoner, men derimod produkter, der blev præsenteret for mobil-verdenen for efterhånden længe siden.

De Lumia-telefoner, Nokia netop har præsenteret i Barcelona, hedder derimod Lumia 720 og Lumia 520. Dem kan du (og Stephen Elop) læse om her.

Det skal retfærdigvis tilføjes, at Stephen Elop - eller den person, der har udsendt direktørens tweet - faktisk ramte rigtigt med to ud af fire produkt-navne; Nokia 105 og Nokia 301 blev nemlig ganske rigtigt lanceret i dag på Mobile World Congress. 

Selvom de nye Nokia-produkter er telefoner i den lidt billigere ende, mener flere analytikere, der det netop er den slags produkter, Nokia har brug for i den nuværende markeds-situation.

Stephen Elop har efter nogle timer nu ændret sit tweet, så det rent faktisk omtaler de netop lancerede produkter, der skal føre til et comeback for selskabet. 

Læs også: 

Her er Nokias nye telefoner: Skal være vejen ud af krisen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.