Artikel top billede

Her er dommen over Microsofts nye Office 365

Microsoft har frigivet den næste generation af cloud-pakken Office 365. Her er dommen.

Læs også:

Det kan du forvente af nye Office 365 til erhvervslivet

Derfor vinder Microsofts Office 365 over IBM og Google

CIO i Grundfos vælger Office 365 til 13.000 ansatte

Microsofts Office 365 blev i sidste uge lanceret i en ny udgave, hvor de største nyheder er, at cloud-løsningen nu giver adgang til de nyeste versioner af eksempelvis SharePoint og Exchange, samtidig med at Lync er blevet smeltet ind i Outlook.

Der er også blevet tilføjet et Skydrive Pro, og brugerne har nu adgang til den nye Office Store, hvor man kan hente apps til kontorpakken.

Samtidig har Microsoft arbejdet på, at gøre løsningen endnu lettere at administrere for it-afdelingen.

Derfor er løsningen blevet bedre

Vores kolleger på amerikanske Infoworld har testet den nye version af Office 365.

Infoworld skriver, at det er blevet langt lettere at implementere, administrere og bruge Office 365, ligesom løsningen også er forbedret i forhold til de mobile enheder - selvom den endnu ikke er perfekt på den front.

Admin center i det nye Office 365.

Det fremhæves, at Office 365 gør et godt job i forhold til at bygge bro mellem cloud computing og de lokalt installerede it-løsninger.

"Hvis dine brugere eksempelvis kun er kritisk afhængige af Word og Excel, kan du installere disse lokalt, mens filer deles med SharePoint Online, køre Exchange lokalt eller i en hybrid udrulning (med én konsol til at håndtere begge), bruge Outlook på nettet - hvad der end fungerer for virksomheden."

Her er dommen over Office 365

It-administratorer holder styr på Office 365 via admin center, hvorfra man kan konfigurere og styre brugere, mailkonti og downloads, ligesom man kan få overblikket over driften og service.

"I forhold til de mest basale behov har Microsoft gjort et godt stykke arbejde med at simplificere alle trin - alt fra at sætte et domæne op, mailbokse med DNS og bruger-adgang til filer og apps - for at bringe dig fra det hjemme-baserede til det cloud-baserede," skriver Infoworld.

Her er dommen

Alt i alt er Computerworlds amerikanske kolleger begejstrede for den nye udgave af Office 365 og ender således ud med karakteren 8,4 - hvilket betegnes som "very good."


"Det vil helt sikkert betyde besparelser på hardware at få Exchange, SharePoint og Lync fra skyen, men medarbejder-behovet vil forblive stort set det samme for både de mindre og større virksomheder med komplekse behov," skriver Inforworld i konklusionen. 

"Når man holder funktionalitet op imod omkostninger, vil Office 365 dog stadig være et stort skridt frem for mange virksomheder. Det er helt sikkert værd at se nærmere på."

Se hele Infoworlds test her.

Computerworld testede for nogle uger siden IBM's pendent til Microsofts Office 365, Smartcloud for Social Business - læs den test her

Læs også:

Det kan du forvente af nye Office 365 til erhvervslivet

Derfor vinder Microsofts Office 365 over IBM og Google

CIO i Grundfos vælger Office 365 til 13.000 ansatte
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”