TDC går med: Priskrig i gang på mobil taletid

Blot få uger efter teleselskabet 3's optrapning af priskrigen, følger nu også et TDC-ejet lavprisselskab efter.

TDC melder sig ud af priskrig: Slut med vilde prisfald

TDC har meldt sig ind i en ny priskrig, der handler om Fri tale-services.  

Selv om TDC sidste efterår meldte sig ud af priskrigen, har det TDC-ejede lavprisselskab Fullrate nu alligevel valgt at følge efter de konkurrenter, 3 og Telia, der anført af 3 atter optrappede priskrigen ved at lancere pakker med Fri tale-inkluderet.

"Vi har sluppet taletiden fri - og giver dig billig mobil taletid! Snak amok med vores Fri tale abonnement til 149/md - og får du ikke sagt det hele, kan du altid sende en fri SMS/MMS," står der på Fullrates hjemmeside.

Billigst lige nu
Fullrates priser er dermed den billigste på markedet lige nu, selv om der ikke er inkluderet data i pakken.

Da Computerworld i sidste uge spurgte TDC, om selskabet havde tænkt sig at følge efter 3 og Telia, lød svaret ellers: 

"Carsten Dilling (adm. direktør, red.) og Anders Jensen (koncerndirektør, red.) har tidligere sagt, at vi har meldt os ud af priskrigen, og det har vi fortsat. Vi mener ikke, at det er sundt for branchen, hvis vi også langsigtet skal investere i vores infrastruktur," udtalte TDC's kommunikationsrådgiver Camilla Sebelius.

Kovending med loyalitet
Ifølge Fullrates markedsdirektør Christian Rau skyldes Fullrates kovending loyaliteten mod lavpriskonceptet.

Vi er selvfølgelig tro mod vores lavpriskoncept og tilbyder derfor den billigste pakke i Danmark," udtaler Christian Rau til mobilsiden.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.