Artikel top billede

TDC går med: Priskrig i gang på mobil taletid

Blot få uger efter teleselskabet 3's optrapning af priskrigen, følger nu også et TDC-ejet lavprisselskab efter.

TDC melder sig ud af priskrig: Slut med vilde prisfald

TDC har meldt sig ind i en ny priskrig, der handler om Fri tale-services.  

Selv om TDC sidste efterår meldte sig ud af priskrigen, har det TDC-ejede lavprisselskab Fullrate nu alligevel valgt at følge efter de konkurrenter, 3 og Telia, der anført af 3 atter optrappede priskrigen ved at lancere pakker med Fri tale-inkluderet.

"Vi har sluppet taletiden fri - og giver dig billig mobil taletid! Snak amok med vores Fri tale abonnement til 149/md - og får du ikke sagt det hele, kan du altid sende en fri SMS/MMS," står der på Fullrates hjemmeside.

Billigst lige nu

Fullrates priser er dermed den billigste på markedet lige nu, selv om der ikke er inkluderet data i pakken.

Da Computerworld i sidste uge spurgte TDC, om selskabet havde tænkt sig at følge efter 3 og Telia, lød svaret ellers: 

"Carsten Dilling (adm. direktør, red.) og Anders Jensen (koncerndirektør, red.) har tidligere sagt, at vi har meldt os ud af priskrigen, og det har vi fortsat. Vi mener ikke, at det er sundt for branchen, hvis vi også langsigtet skal investere i vores infrastruktur," udtalte TDC's kommunikationsrådgiver Camilla Sebelius.

Kovending med loyalitet

Ifølge Fullrates markedsdirektør Christian Rau skyldes Fullrates kovending loyaliteten mod lavpriskonceptet.

Vi er selvfølgelig tro mod vores lavpriskoncept og tilbyder derfor den billigste pakke i Danmark," udtaler Christian Rau til mobilsiden.dk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere