Artikel top billede

TDC melder sig ud af priskrig: Slut med vilde prisfald

TDC melder sig ud af den vilde priskrig på mobilområdet, hvor du i dag kan købe store datapakker for under 100 kroner om måneden.

TDC melder sig ud af priskrigen på mobiltelefoni, for grænsen for prisfald på mobiltelefoni er nået, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

TDC's nye topchef, Carsten Dilling, langer ifølge avisen hårdt ud mod rivalerne Telenor og 3.

Det skyldes, at de to selskaber via deres discount-selskaber CBB Mobil og Oister netop har sat store rabat-kampagner i søen.

De kommer i kølvandet på meget store prisfald. Ifølge avisen er priserne blevet mere end halveret siden 2010

Carsten Dilling siger til Morgenavisen Jyllands-Posten, at de nye tiltag er "ekstremt kortsigtede og meget destruktive."

CBB Mobil sælger i dag eksempelvis månedspakker med seks timers taletid, gratis sms og mms og en datapakke på 10.000 mb for 74,5 kroner.

"Det er ikke langtidsholdbart," siger Carsten Dilling til avisen.

Han understreger, at TDC ikke "kommer til at følge trop."

"Det gør vi simpelthen ikke," siger han.

Læs også:

TDC-chef: Vi har ikke brug for store datapakker

Slut med kæmpestore fald i prisen for mobiltelefoni

Priskrig presser prisen for mobitelefoni ned

Sådan klarer Telenor sig i voldsom dansk tele-priskrig

Telenor-boss: Priskrig skader dansk infrastruktur
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere