Artikel top billede

Microsoft: Nu får I alle denne Windows 7-opdatering

Vigtig opdatering til Windows 7 bliver nu installereret helt automatisk, efter at det i mere end to år har været op til brugerne selv at hente filerne.

Læs også:

Nu kan du hente Windows 7 Service Pack 1

Microsofts Windows 7 angribes som aldrig før

Microsoft var allerede i februar 2011 klar med Service Pack 1 til Windows 7, men det er tilsyneladende langt fra alle brugere af det meget udbredte styresystem, der har fået installeret opdateringen.

I et blogindlæg meddeler Microsoft, at Windows 7 Service Pack 1 (SP1) fra og med i dag vil blive rullet ud helt automatisk via Windows Update.

"Windows 7 SP1 var tidligere tilgængelig på Windows Update men krævede handling fra brugeren for at blive installeret," skriver Microsoft og forklarer, at alle, der har automatiske opdateringer slået til, nu får SP1 installeret.

"At opdatere kunder til Windows 7 SP1 er en del af vores vedblivende indsats for at sikre fortsat support og forbedret sikkerhed for kunder, der endnu ikke har installeret SP1."

Slut med support af denne Windows 7-version

Den automatiske SP1-opdatering fra Microsoft kommer, fordi det nu mere end tre år gamle styresystem, RTM-versionen af Windows 7, ikke længere vil blive supporteret med sikkerhedsopdateringer fra den 9. april. 

I stedet er det kun maskiner med Windows 7 Service Pack 1, der vil modtage opdateringer. 

Microsoft oplyser, at opdateringen over de kommende uger vil blive sendt ud til alle brugere med RTM-versionen af Windows 7.

For at forbedrede sig til SP1 skal man sikre, at der er tilstrækkelig med plads på harddisken - se de nærmere krav her

Hvis du vil vide, om du allerede har Service Pack 1 på din Windows 7-maskine, kan du gå ind under Instillinger + Kontrolpanel + System. 

Opdateringen af Windows 7 retter sig kun mod din private pc, da de fleste erhvervs-pc'er er styret fra centralt hold af en administrator, der bestemmer, hvornår en service pack rulles ud. 

Læs også:

Nu kan du hente Windows 7 Service Pack 1

Microsofts Windows 7 angribes som aldrig før
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.