Artikel top billede

Telenor åbner for 4G i Danmark

Fra i dag af har Telenors kunder fået adgang til 4G. Samtidig indleder selskabet kampen for at differentiere sig fra konkurrenterne.

Læs også: Stort teleselskab ruller LTE ud i Danmark inden for to uger

På denne kolde og snefyldte dag kan Telenors kunder glæde sig over, at teleselskabet langt om længe har drejet på knappen og åbnet for 4G til sine kunder.

Med andre ord har Telenors kunder fra i dag adgang til det af Telia udrullede 4G-netværket, der dækker 75 procent af landet, og som teleselskabet deler med Telia.

Ifølge Telenor er det også en god nyhed for kunder uden 4G-devices, da åbningen skaber mere plads på 3G-nettet.

Dermed holdt Telenors direktør Marek Slacik sit løfte om tidsplanen, selv om teleselskabet i mellemtiden også har haft travlt med en større fyringsrunde. Læs mere om det her.

Telenors netværk hedder "Nu"

Telenor er dermed den sidste af de fire store operatører i Danmark, der tilbyder sine kunder, og måske derfor har teleselskabet valgt at tænke i nye baner for at differentiere sig.

Telenor har nemlig valgt at markedsføre sit 4G-netværk under navnet "Nu" og indfører dermed endnu et brand på markedet, selv om direktør Marek Slacik for nylig udtalte til Computerworld, at der er for mange brands på det danske marked.

"I 2013 tager vi et kæmpe spring i netværkskvalitet, og alene af den grund fortjener vores netværk et navn, som skiller det ud fra konkurrenterne," siger Telenors direktør Marek Slacik i en pressemeddelelse.

Som tidligere beskrevet har Telenor også lovet at opgradere sit eksisterende net i løbet af året. Læs mere om det her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.