Artikel top billede

Ny køber melder sig: Vil købe Dell Computers

Ny køber melder sig på banen som interesseret i Dell Computers. Budkrig med stifter Michael Dell kan være på vej.

Kapitalfonden Blackstone Group forbereder et opkøbsbud på Dell Computers.

Kapitalfonden vil dermed udfordre selskabets stifter Michael Dell, der sammen med kapitalfonden Silver Lake Partnes har kørt sig i stilling til at købe selskabet. Det kan du læse mere om her.

Ifølge New York Times afleverede Blackstone Group fredag en hensigtserklæring til Dell Computers.

Erklæringen skal danne grundlag for eventuelt kommende forhandlinger mellem Blackstone og Dell om et opkøb af selskabet.

Angiveligt byder Blackstone Group mellem 13,65 dollar og 15 dollar per Dell-aktie.

Matcher eller overbyder

Det betyder, at buddet enten matcher eller overgår buddet fra Silver Lake og Michael Dell, som har budt 13,65 dollar per aktie.

I brevet, som Blackstone har sendt til Dell, beskriver kapitalfonden angiveligt en plan om, at Dells finansielle division skal udskilles og sælges.

Tilbuddet kommer i kølvandet på rygter om, at også Lenovo og HP overvejer at melde sig ind i budkrigen. Det kan du læse mere om her.

Det ventes, at Michael Dell og Silverlake Partners nu forbereder endnu et bud på selskabet.

Flere af det børsnoterede selskabs storaktionærer mener, at Michael Dell og Silver Lake Partners bud på selskabet er for lavt.

Det vil i alt prisfastsætte selskabet til 24,4 milliarder dollar - omkring 140 milliarder kroner. Du kan læse om storaktionærers tvivl her.

Michael Dell ejer 15,7 procent af Dell Computers, og derfor kan selskabet ikke blive solgt uden hans accept.

Læs også:

HP og Lenovo overvejer at købe Dell

Storaktionærer: Blankt nej til salg af Dell

Derfor er Dell tvunget til at sælge sig selv.

Dell købt for 134 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.