Artikel top billede

Løn-kaos: Tusindvis af danskere uden løn

En systemfejl får skylden for, at alle landets banker angiveligt har problemer med at overføre løn til tusindvis af danskere.

Det kan godt være, at budgetterne til de mange traditionelle påskefrokoster skal skrues gevaldigt ned.

Snapsen skal udskiftes med vand, silden skal hånd-fanges og æggene skal stjæles på gården ved siden af. 

For tusindvis af danskerne vil muligvis ikke få deres løn i dag. 

På Nordeas Facebookside stod der i mandags blandt andet: 

"Der er desværre forsinkelser på vores systemer, så nogle kunder ikke har fået deres løn ind på kontoen endnu. Det beklager vi meget og arbejder benhårdt på sagen. Vi vender tilbage med mere information snarest muligt." 

Situationen ser ud til at være klaret?

Onsdag  omkring klokken 8:30 havde Nordea en opfølgning: 

"Som lovet en opdatering på situationen omkring forsinkede lønoverførsler mv. Der er tale om en fejl, der rammer alle banker. Vi forventer, at alle overførsler er på plads først på eftermiddagen." 

Danske Bank havde også omkring klokken 08:30 onsdag morgen en servicemeddelelse til deres kunder: 

"Sikke en morgen! Flere banker har her til morgen haft problemer med bogføring af løn. Vi har løst vores del af det, men pengene kan være forsinket fra afsenderen." 

Som mange af jer allerede har opdaget, så har vi desværre nogle problemer med mobilbanken og tabletbanken - og med sporadiske udfald i netbanken. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet, så I alle kan komme ind og se jeres konti," står der videre på Danske Banks Facebookside. 

Der er ikke meget mere hjælp eller information at hente på deres respektive hjemmesider, de er nemlig begge mere eller mindre gået ned.

Se screen dump. 

Også hos andre banker meldes der om problemer med hjemmesiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere