Artikel top billede

(Foto: Lene Sekjær)

Løn-kaos: Tusindvis af danskere uden løn

En systemfejl får skylden for, at alle landets banker angiveligt har problemer med at overføre løn til tusindvis af danskere.

Det kan godt være, at budgetterne til de mange traditionelle påskefrokoster skal skrues gevaldigt ned.

Snapsen skal udskiftes med vand, silden skal hånd-fanges og æggene skal stjæles på gården ved siden af. 

For tusindvis af danskerne vil muligvis ikke få deres løn i dag. 

På Nordeas Facebookside stod der i mandags blandt andet: 

"Der er desværre forsinkelser på vores systemer, så nogle kunder ikke har fået deres løn ind på kontoen endnu. Det beklager vi meget og arbejder benhårdt på sagen. Vi vender tilbage med mere information snarest muligt." 

Situationen ser ud til at være klaret?

Onsdag  omkring klokken 8:30 havde Nordea en opfølgning: 

"Som lovet en opdatering på situationen omkring forsinkede lønoverførsler mv. Der er tale om en fejl, der rammer alle banker. Vi forventer, at alle overførsler er på plads først på eftermiddagen." 

Danske Bank havde også omkring klokken 08:30 onsdag morgen en servicemeddelelse til deres kunder: 

"Sikke en morgen! Flere banker har her til morgen haft problemer med bogføring af løn. Vi har løst vores del af det, men pengene kan være forsinket fra afsenderen." 

Som mange af jer allerede har opdaget, så har vi desværre nogle problemer med mobilbanken og tabletbanken - og med sporadiske udfald i netbanken. Vi arbejder på højtryk for at få løst problemet, så I alle kan komme ind og se jeres konti," står der videre på Danske Banks Facebookside. 

Der er ikke meget mere hjælp eller information at hente på deres respektive hjemmesider, de er nemlig begge mere eller mindre gået ned.

Se screen dump. 

Også hos andre banker meldes der om problemer med hjemmesiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere