Ring gratis: Dansk telekæmpe indfører fri tale til firma-kunder

De første fri tale-abonnementer til erhvervslivet er på trapperne. Dermed er fronten i priskrigen på telefoni rykket til erhvervsmarkedet.

Læs også: Dansk telekæmpe går ind i priskrig - men mod sin vilje

Interview: Derfor sender vi Fullrate i haserne på 3 og Telia

For anden gang på under to måneder sætter teleselskabet 3 ekstra fart i priskrigen på det hårdt pressede danske telemarked.

Første gang var i februar, da teleselskabet lancerede de første fri tale-abonnementer til privatkunder, hvilket fik konkurrenterne til at halse efter én efter én.

Nu accelererer 3 igen og lancerer i morgen de første fri tale-abonnementer målrettet erhvervsmarkedet.

Helt konkret er der tale om tre pakker, der tilbyder henholdsvis 1 eller 12 eller 50 GB data med fri tale, fri sms og mms, hvor den billigste pakke lyder på 149 kroner om måneden og den dyreste på 279 kroner.

"Vi har lyttet til kunderne, og de har efterspurgt det her produkt. Det er i dag besværligt med begrænsningerne på, hvor meget medarbejderne må tale, og samtidig oplever vi, at virksomhederne bruger enormt meget tid på at administrere medarbejdernes telefoniaftaler. Desuden er det mere og mere tydeligt, at data er fremtiden," fortæller 3's erhvervsdirektør Jacob Hein Knudsen.  

3: Fastnettet er dødt
3's nye træk sker blot få dage efter, at TDC den 1. april valgte at give fastnetpriserne et gevaldigt nøk op i vejret.

Efter første april koster det nu en krone i minuttet at ringe fra en TDC-fastnettelefon til en mobil, hvilket er en stigning på 13 øre. Samtidig er alene gebyret for at betale en TDC-regning via betalingsservice næsten fordoblet til 9,75 kroner om måneden.

I forhold til de mange fri tale-abonnementer på markedet er det også værd at bemærke, at TDC kræver 134 kroner om måneden for basis-abonnementet.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?