Ring gratis: Dansk telekæmpe indfører fri tale til firma-kunder

De første fri tale-abonnementer til erhvervslivet er på trapperne. Dermed er fronten i priskrigen på telefoni rykket til erhvervsmarkedet.

Læs også: Dansk telekæmpe går ind i priskrig - men mod sin vilje

Interview: Derfor sender vi Fullrate i haserne på 3 og Telia

For anden gang på under to måneder sætter teleselskabet 3 ekstra fart i priskrigen på det hårdt pressede danske telemarked.

Første gang var i februar, da teleselskabet lancerede de første fri tale-abonnementer til privatkunder, hvilket fik konkurrenterne til at halse efter én efter én.

Nu accelererer 3 igen og lancerer i morgen de første fri tale-abonnementer målrettet erhvervsmarkedet.

Helt konkret er der tale om tre pakker, der tilbyder henholdsvis 1 eller 12 eller 50 GB data med fri tale, fri sms og mms, hvor den billigste pakke lyder på 149 kroner om måneden og den dyreste på 279 kroner.

"Vi har lyttet til kunderne, og de har efterspurgt det her produkt. Det er i dag besværligt med begrænsningerne på, hvor meget medarbejderne må tale, og samtidig oplever vi, at virksomhederne bruger enormt meget tid på at administrere medarbejdernes telefoniaftaler. Desuden er det mere og mere tydeligt, at data er fremtiden," fortæller 3's erhvervsdirektør Jacob Hein Knudsen.  

3: Fastnettet er dødt
3's nye træk sker blot få dage efter, at TDC den 1. april valgte at give fastnetpriserne et gevaldigt nøk op i vejret.

Efter første april koster det nu en krone i minuttet at ringe fra en TDC-fastnettelefon til en mobil, hvilket er en stigning på 13 øre. Samtidig er alene gebyret for at betale en TDC-regning via betalingsservice næsten fordoblet til 9,75 kroner om måneden.

I forhold til de mange fri tale-abonnementer på markedet er det også værd at bemærke, at TDC kræver 134 kroner om måneden for basis-abonnementet.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.