Artikel top billede

CW-læsere i ophedet debat-krig om Bornholmersag

Regeringens beslutning om at give 60 millioner i bredbåndsstøtte til Bornholm har fået Computerworlds læsere til at fare i blækhuset.

Læs også: TDC: Derfor er bredbåndsstøtte til Bornholm en dårlig ide

Hvis læsernes vilje til at sætte sig til tasterne og kommentere artikler skulle være udtryk for et emnes relevans, kan man roligt konkludere, at regeringens beslutning om at øremærke 60 millioner kroner til bredbåndsudrulning på Bornholm er yderst væsentligt. 

I hvert fald for Computerworlds læsere.

På blot to uger har artiklen "TDC: Derfor er særlig støtte til Bornholm en dårlig ide" trukket 268 kommentarer.

I kommentarerne kommer læserne omkring alt fra Dovne Robert, støtten til Bornholm, BT's aktiekurs, fremtidens teleregulering, funktionel adskillelse og meget andet i en debat, hvor bølgerne til tider går højt og til tider minder om drillerier mellem børn.

Her er et lille udpluk af debatindlæggene:

"Der er ikke brug for et særligt tiltag på Bornholm. Det er helt forfejlet, og det bliver sikkert trukket tilbage, når regeringen ikke kan samle flertal. I øjeblikket er legen nok, hvem der skal have skylden," skriver en læser.

"Rent faktisk har bornholmerne været dygtigere end Dovne Robert til at narre penge af systemet, de får nu 60 millioner kroner, den kan Robert ikke slå..." skriver en.

"Men hvorfor skal kunderne interessere sig i om deres internetforbindelse er fremtidssikret? Interesserer du dig også i at fremtidssikre vandet i din vandhane? 99% af befolkningen er helt ligeglade med hvorfra vandet kommer, om vandrørene ude i vejen er utætte, eller om vandrøret har en diameter på 10 eller 50 cm. De interesserer sig udelukkende for, hvad en kubikmeter vand koster, og om vandet er rent," skriver en.

"Er det ikke stagnerende udvikling at grave kobberkabler eller coaxkabler ned ? Hvad er det så? Når der nu findes en meget bedre teknologi på alle fronter, fiber? Jeg græmmes, hver gang jeg kører forbi et nyudstykket område. Kig hvilke kabler, der er etableret. Elselskaberne har heldigvis lagt fiber ned," skriver en.
Har selv aktier
"Grunden til at jeg bringer netop TDC på banen er, at jeg selv har aktier i dem. Staten solgte hele infrastrukturen til "de glubske kapitalistiske hunde", som jeg selv tilhører for at få penge i fælleskassen. Kan man så tillade sig at sige, at nu udhuler vi den værdi, det har givet for dem som lagde pengene i fælleskassen, fordi vi ønsker et andet politisk fokus?"

"Du kan faktisk finde mange steder i verden, hvor man har renonceret på privatisering, og hvor staten har købt mere eller mindre nedslidt infrastruktur tilbage, efter at skruppelløse private aktører havde drænet den sidste dråbe ud - eksempelvis de New Zealandske jernbaner," skriver en.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.