Artikel top billede

Så sker det: Danmarks største it-messe skudt i gang

Computerworld Expo 2013 tiltrækker over de næste to dage flere tusinde danskere fra it-og telebranchen. Du kan stadig nå at deltage i den gratis it-messe.

Det kan godt være, at Danmark er et lille land, men brugen af it er og skal fortsat være i verdensklasse. 

Det er baggrunden for, at it-messen Computerworld Expo onsdag og torsdag afholdes for syvende gang. I år finder den sted i Lokomotivværkstedet i København.

Der ventes flere end 2.500 besøgende til it- og telemessen, hvor 35 talere og syv paneldebatter over de to dage sætter fokus på muligheder, udfordringer og gode erfaringer med brugen af it- og teleløsninger.

Computerworld Expo 2013 har 80 udstillere, der viser nye it-løsninger frem, der er en eksklusiv CIO Lounge for it-topledere og hele tre scener, hvor du kan følge de forskellige aktiviteter.

Det kan du opleve

Mød blandt andre Jon Froda, medstifter af danske Podio, der sidste år blev opkøbt af it-giganten Citrix, og Niels Hartvig, grundlægger af det danske CMS Umbraco, der har global succes.

Du kan også høre talere fra virksomheder som IBM, Google, Danske Bank og TDC.

It-chef Henrik Bidstrup fortæller om erfaringerne med at rykke flere tusinde mailkonti i skyen, og i vores særlige CIO Lounge taler sværvægtere som Adrian Samareanu, global CIO i Volvo, og Torben Bonde, global CIO i Vestas.

Paneldebatterne kommer vidt omkring; hør om fremtidens datacenter, consumerization, cloud, business process management, big data og aktuelle sikkerheds-problemstillinger.

Fokus på tele-løsninger

Sideløbende med Computerworld Expo finder Teledagene sted. Her får du et indblik i fremtidens televerden og i trends som mobility og unified communication. 

Du kan blandt andet høre om unified communication i Cowi, der anvendes af 6.000 brugere på globalt plan, om fremtidens mobile netværk, og du kan se nærmere på de nyeste gadgets-trends.  

En af de vigtigste formål med en stor dansk it-messe er, at du kan netværke, møde potentielle kunder og samarbejdspartnere - og måske en kommende arbejdsgiver.

I forhold til det sidste er der i dag fra klokken 15 adgang for studerende til vores it-karriere-område, hvor der også serveres gratis øl og pølser.

Det er gratis at deltage i Computerworld Expo 2013, og der er gratis parkering ved konferencestedet.

Du kan tilmelde dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.