Artikel top billede

Så sker det: Danmarks største it-messe skudt i gang

Computerworld Expo 2013 tiltrækker over de næste to dage flere tusinde danskere fra it-og telebranchen. Du kan stadig nå at deltage i den gratis it-messe.

Det kan godt være, at Danmark er et lille land, men brugen af it er og skal fortsat være i verdensklasse. 

Det er baggrunden for, at it-messen Computerworld Expo onsdag og torsdag afholdes for syvende gang. I år finder den sted i Lokomotivværkstedet i København.

Der ventes flere end 2.500 besøgende til it- og telemessen, hvor 35 talere og syv paneldebatter over de to dage sætter fokus på muligheder, udfordringer og gode erfaringer med brugen af it- og teleløsninger.

Computerworld Expo 2013 har 80 udstillere, der viser nye it-løsninger frem, der er en eksklusiv CIO Lounge for it-topledere og hele tre scener, hvor du kan følge de forskellige aktiviteter.

Det kan du opleve

Mød blandt andre Jon Froda, medstifter af danske Podio, der sidste år blev opkøbt af it-giganten Citrix, og Niels Hartvig, grundlægger af det danske CMS Umbraco, der har global succes.

Du kan også høre talere fra virksomheder som IBM, Google, Danske Bank og TDC.

It-chef Henrik Bidstrup fortæller om erfaringerne med at rykke flere tusinde mailkonti i skyen, og i vores særlige CIO Lounge taler sværvægtere som Adrian Samareanu, global CIO i Volvo, og Torben Bonde, global CIO i Vestas.

Paneldebatterne kommer vidt omkring; hør om fremtidens datacenter, consumerization, cloud, business process management, big data og aktuelle sikkerheds-problemstillinger.

Fokus på tele-løsninger

Sideløbende med Computerworld Expo finder Teledagene sted. Her får du et indblik i fremtidens televerden og i trends som mobility og unified communication. 

Du kan blandt andet høre om unified communication i Cowi, der anvendes af 6.000 brugere på globalt plan, om fremtidens mobile netværk, og du kan se nærmere på de nyeste gadgets-trends.  

En af de vigtigste formål med en stor dansk it-messe er, at du kan netværke, møde potentielle kunder og samarbejdspartnere - og måske en kommende arbejdsgiver.

I forhold til det sidste er der i dag fra klokken 15 adgang for studerende til vores it-karriere-område, hvor der også serveres gratis øl og pølser.

Det er gratis at deltage i Computerworld Expo 2013, og der er gratis parkering ved konferencestedet.

Du kan tilmelde dig her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere