Artikel top billede

Danmarks it-elite mødes: Kom og mød de tunge drenge

Onsdag slås dørene op for Danmarks største it-konference med 2.500 tilmeldte it-folk og et hav af it-topnavne. Skal du med?

De næste to dage mødes en stor flok it-folk til konference i Lokomotivværkstedet i København.

Det er svært at finde et it-emne, der ikke er på programmet, og ikke mindre end 60 talere skal på de forskellige scener.

Også Computerworlds redaktion vil have en stand på messen, der er den største af sin art i landet.

Mødestedet

Blandt topnavnene er en kendte it-iværksætter og tidligere kontorchef Christian Lanng fra Tradeshift.

På messen, der afholdes for syvende gang af Computerworld, kan it-leverandører på 80 stande mødes med Danmarks it-beslutningstagere, it-specialister, it-medarbejdere, webudviklere, indkøbere med videre.

Du kan læse meget mere om programmet her.

Tilmelding til den gratis konference er fortsat mulig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere


Sådan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware

Mange danske virksomheder været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid, hvor hackere formår at indsnige kode i systemerne, som de anvender til at blokere for organisationens data. På denne konference får du derfor overblik over en række muligheder for at modstå ransomware-angreb - og komme videre når de sker.

16. december 2021 | Læs mere