Artikel top billede

Google: Sådan får du bugt med dine elendige arbejdsgange

Computerworld Expo 2013: Ansatte i mange danske virksomheder plages af elendige og gammeldags arbejdsgange. Løsningen ligger lige for, mener Google. Se den her.

Computerworld Expo 2013: Hvis arbejdsgangen i danske virksomheder skal forbedres, vil det være en god ide, at kigge på, hvordan produkterne til de private forbrugere er skruet sammen.

"Privat deler vi alt, men på arbejdet deler nærmest intet. Vi kopierer og vedhæfter filer langt ind i helvede, og det skaber versionering på den dårlige måde," mener Janek Borgmann, der er nordisk partnerchef ved Google.

Netop slutbrugeren har fokus hos Google, og det er de erfaringer andre kan lære noget af, når erhvervsprodukterne skal gentænkes med innovation i højsædet.

Det fortalte Janek Borgmann til Computerworld Expo 2013 onsdag eftermiddag.

Start delingen og stop med at være fastlåst

Partnerchefen fremhæver, at det går udover virksomhedernes effektivitet og evnen til at innovere, at virksomheder ikke er bedre til at dele og udnytte de muligheder, der allerede er kendt fra de løsninger, der i dag tilbydes slutbrugerne

"På jobbet kan vi ikke altid finde det, vi søger, efter fordi mange stadig gemmer deres dokumenter lokalt, deler via e-mail eller gemmer på data på obskure netværksdrev," siger han.

Janek Borgmann mener også, at den fastlåste tankegang ikke kun gør sig gældende på software siden.

"Vi er blevet vænnet til at være fastlåste på jobbet. Vi er låst til en bestemt computer og plads," mener Janek Borgmann.

Udnyt mulighederne

Selv helt simpelt værktøj kan løfte arbejdsgangen, eller blot inspirere virksomheder til at udnytte sine data på en anden måde.

"Hvis man kun har sine kunder i et regneark, kunne du kombinere det med eksempelvis Google Maps eller Earth til at virtualisere kunderne geografisk, så får du måske et andet overblik, og kan sætte ind på dine kunder ud af et nyt aspekt."

Læs mere fra Computerworld Expo 2013:

Tag med på Danmarks største it-messe: Sådan ser der ud

Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv

Internet of things: Så vildt bliver det

Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor

Gratis foredrag: Sådan kommer din næste mobil til at se ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.