Artikel top billede

Google: Sådan får du bugt med dine elendige arbejdsgange

Computerworld Expo 2013: Ansatte i mange danske virksomheder plages af elendige og gammeldags arbejdsgange. Løsningen ligger lige for, mener Google. Se den her.

Computerworld Expo 2013: Hvis arbejdsgangen i danske virksomheder skal forbedres, vil det være en god ide, at kigge på, hvordan produkterne til de private forbrugere er skruet sammen.

"Privat deler vi alt, men på arbejdet deler nærmest intet. Vi kopierer og vedhæfter filer langt ind i helvede, og det skaber versionering på den dårlige måde," mener Janek Borgmann, der er nordisk partnerchef ved Google.

Netop slutbrugeren har fokus hos Google, og det er de erfaringer andre kan lære noget af, når erhvervsprodukterne skal gentænkes med innovation i højsædet.

Det fortalte Janek Borgmann til Computerworld Expo 2013 onsdag eftermiddag.

Start delingen og stop med at være fastlåst

Partnerchefen fremhæver, at det går udover virksomhedernes effektivitet og evnen til at innovere, at virksomheder ikke er bedre til at dele og udnytte de muligheder, der allerede er kendt fra de løsninger, der i dag tilbydes slutbrugerne

"På jobbet kan vi ikke altid finde det, vi søger, efter fordi mange stadig gemmer deres dokumenter lokalt, deler via e-mail eller gemmer på data på obskure netværksdrev," siger han.

Janek Borgmann mener også, at den fastlåste tankegang ikke kun gør sig gældende på software siden.

"Vi er blevet vænnet til at være fastlåste på jobbet. Vi er låst til en bestemt computer og plads," mener Janek Borgmann.

Udnyt mulighederne

Selv helt simpelt værktøj kan løfte arbejdsgangen, eller blot inspirere virksomheder til at udnytte sine data på en anden måde.

"Hvis man kun har sine kunder i et regneark, kunne du kombinere det med eksempelvis Google Maps eller Earth til at virtualisere kunderne geografisk, så får du måske et andet overblik, og kan sætte ind på dine kunder ud af et nyt aspekt."

Læs mere fra Computerworld Expo 2013:

Tag med på Danmarks største it-messe: Sådan ser der ud

Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv

Internet of things: Så vildt bliver det

Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor

Gratis foredrag: Sådan kommer din næste mobil til at se ud
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere