Danske Tradeshift: Her er hemmeligheden bag vores succes

Computerworld Expo 2013: Se hemmeligheden bag den danske e-faktura virksomhed Tradeshifts globale succes. "Vi har en piratkultur," siger stifter Christian Lanng.

Computerworld Expo 2013: Christian Lanng, CEO og stifter af e-handelsvirksomheden Tradeshift, fortæller, hvordan virksomheden på udansk vis er blevet en global succes.

"Vi har en piratkultur i Tradeshift. Der er ingen, som skal komme og bestemme, hvilke valg medarbejderne træffer. De skal agere selv, og så skal de ikke gå i slips og jakkesæt," fortæller Christian Lanng.

For at få succes på det globale marked som startup-virksomhed, handler det overordnet om at fokusere på tre hovedpunkter.

Start med at lave en global mission, skab det bedste team og giv medarbejderne en mission, der betyder noget.

Derudover skal du være klar til at satse alt for din succes, mener Christian Lanng.

Virksomheden, der beskæftiger sig med e-fakturering, har i dag over 200.000 kunder i systemet, der er fordelt på 193 lande

I alt flytter systemet elektroniske fakturaer, betalinger og ordrer for mere end 274 milliarder dollars.

Den globale vision
Da Tradeshifts globale vision blev grundlagt, skelede virksomheden særligt til det private marked.

"Hvis vi ser på forbrugerområdet, er socialt fra starten i dag. Kigger vi på forretningssoftware derimod er det meget begrænset, og det er ironisk i en verden, der er forbundet med 1 milliarder brugere på Facebook," siger han og fortsætter:

"På samme måde startede vi Tradeshift med samme vision, hvor vi vil forbinde virksomhederne på en global platform."

Her er det både deciderede kundeudviklede apps og andre elementer kendt fra sociale medier, som kunderne rykker på.

"Vi har activity feed, som man kender det fra Facebook, og der kan køres apps oven på, som andre skriver til platformen. I en verden af faktureringer, der ellers er domineret af papir, er det ret odiøst," fortæller Christian Lanng.

Og kunderne kvitterede prompte. Efter blot seks måneder havde Tradeshift bredt sig til 100 lande.

"Men det var aldrig sket, hvis vi ikke havde etableret kontor i San Fransisco. Det var vigtigt, at vi startede i Danmark, men som virksomhed er du nød til at være til stæde helt i centrum, der hvor det sker.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.