Artikel top billede

Oracle har travlt: Lukker hele 128 sikkerhedshuller

Softwaregiganten Oracle har den helt store pakke med lappegrej fremme. I næste uge lukkes 128 sårbarheder i firmaets populære produkter.

Oracle har annonceret en sikkerhedspakke med 128 patches i næste uge.

Den skal lukker sikkerhedssvagheder i masser af firmaets produkter.

Det skriver Computerworlds nyhedstjeneste.

86 mod 128

Fire af rettelserne omhandler Oracles flagskibsprodukt, databaser, og gældende for dem er, at de lapper huller, som kan udnyttes i distanceangreb uden brug af brugernavn og password, kan man læse på Oracles sikkerheds-webside.

Desuden er der 29 rettelser til Oracles middleware-produkter og på applikationsfronten, lukkes sårbarheder i blandt andet E-Business Suite, Siebel CRM og PeopleSoft.

Andre 25 lapper har fokus på MySQL database.

Sikkerhedspakken for april er væsentlig større end den seneste, der blev sendt af sted i januar.

Den havde et indhold på 86 rettelser.

Oracle lapper i øvrigt også sit Java-program i denne uge med en stor-opdatering, som lukker hele 42 huller. Det kan du læse mere om her.

Læs også:
Tre top-browsere er blandt de mest hullede programmer

Java-problem: Disse spørgsmål vil Oracle Danmark ikke svare på

Så mange sikkerhedshuller er der i din software

Derfor hænger vi på Java trods store sikkerhedsproblemer

Flere farlige fejl i Java: Oracle hasteudsender kritiske rettelser
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere