Artikel top billede

Apple gemmer dine data i to år

Apple gemmer dine indtalte Siri-beskeder i op til to år - og anvender beskederne løbende til bestemte opgaver.

To år. Så længe gemmer Apple brugerdata, der er indsamlet via tjenesten Siri, på sine servere.

Ifølge Wired siger Apple-talsmand Trudy Muller, at Apple alene indsamler data fra Siri med henblik på at forbedre tjenesten, som fungerer som en slags talestyret, personlig assistent.

De indsamlede tale-klip, der gemmes, er således typisk spørgsmål, meddelelser og lignende, som Apple kan anvende til at forbedre teknologien.

"Vores kunders privacy er meget vigtig for os," siger Trudy Muller til Wired.

Hun fortæller, at Apple med forskellige tiltag sikrer, at de indsamlede data optræder i anonym form, så man ikke kan se, hvor de kommer fra.

Når en Siri-bruger indtaler en besked til Siri, bliver tale-klippet ifølge Wired sendt til Apples data-farm til nærmere analyse.

Tilfældig tal-række

Her bliver der genereret en tilfældig tal-række, der derefter repræsenterer den pågældende bruger, hvis sande identitet dermed er skjult.

Når brugeren derefter taler til Siri, bliver kommunikationen bearbejdet ud fra tal-rækken, der bliver frikoblet fra optagelserne efter seks måneder.

Det er dog meget muligt, at Apple beholder optagelserne i yderligere halvandet år med henblik på test og forbedringer af teknologien, lyder det fra Trudy Muller.

"Det kan meget vel være, at Apple beholder anonymiserede Siri-data i op til to år. Men alle muligheder for identificering og associerede data bliver slettet omgående, hvis en bruger slukket helt for Siri," siger hun til Wired.

Læs også:

Her er danskeren bag Apples Siri.

Sådan fungerer stemmestyring i iPhone 4S .
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.