Artikel top billede

Her tager 135.000 ansatte egne gadgets med på jobbet

135.000 medarbejdere i en stor, global virksomhed vil snart få mulighed for at anvende egne tablets, smartphones og pc'er.

Det kan godt være lidt af en udfordring for it-chefen at holde styr på alle de nye smartphones, tablets, Mac-computere og bærbare pc'er, medarbejderne bringer med ind på arbejdspladsen.

Problemstillingen blegner dog for de flestes vedkommende en hel del, når man ser på en virksomhed som Shell, der i øjeblikket arbejder på et bring your own device-projekt (BYOD), der skal kunne understøtte 135.000 medarbejdere med egen hardware.

Det skriver engelske V3.

Ken Mann, der er sikkerheds-arkitekt hos Shell, fremlagde planerne på CA World i Las Vegas. Shells overordnede ambition er at arbejde efter en cloud-first strategi, og at understøtte BYOD.

Ifølge V3 har Shell 90.000 faste medarbejdere og yderligere 60.000 på midlertidige kontrakter.

Ud af de 150.000 medarbejdere har 10.000 i dag mulighed for at bringe egen hardware med ind på jobbet, men Ken Mann fortæller, at det om blot få år vil være under 10 procent, der vil benytte virksomhedens it-udstyr.

Det betyder, at 135.000 medarbejdere vil arbejde på udstyr, som de selv har købt.

"Windows, iOS og Android er nøgle-styresystemer for os, men hvis Windows Phone 8 bliver populært, vil vi også se på at tage det i brug," udtaler Shells Ken Mann ifølge V3.

Shells BYOD-planer bygger i høj grad på, at den globale koncern kan se, at en stor del af de nuværende medarbejdere vil gå på pension inden for fem til 10 år, og at man derfor skal kunne tiltrække talentfulde, unge medarbejdere.

Sikkerhedsmæssigt håndterer Shell de mange nye devices ved hjælp at en løsning til to-faktor autentificering.

Læs også:

Undgå kaos: Få styr på de ansattes private gagdets

Top-CIO: Derfor må ansatte ikke anvende private gadgets her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.