Artikel top billede

Foto: Peter Belanger.

Store ændringer på vej: Sådan bliver iOS 7

Store designforandringer er i vente, når Apples næste mobilstyresystem iOS 7 til iPhones og iPads bliver introduceret i næste måned. Læs her, hvad du kan forvente.

Om halvanden måneds tid vil Apple formentlig afsløre sit næste styresystem, iOS 7, til iPhones og iPads.

Det ventes, at Apple vil demonstrere det kommende mobilstyresystem med en del nyskabelser på sin Worldwide Developers Conference (WWDC 2013) i juni, hvor udviklerne vil få en dybtgående introduktion til styresystemet, som vil tage sig noget anderledes ud.

"Ifølge flere personer, som enten har set eller er blevet briefet om det kommende iOS7, kommer operativsystemet med en redesignet brugergrænseflade, som vil være attraktiv til nye iOS-brugere, mens det potentielt kan vække bekymring hos rutinerede brugere," skriver mediet 9To5Mac.

Helt flad brugergrænseflade

Indtil videre går iOS7 under kodenavnet 'Innsbruck', og det vil ifølge flere kilder blive født med en ny brugergrænseflade, som blandt andre mediet 9To5Mac kalder "meget, meget fladt", og som samtidig vil gøre op med mange designelementer, som de kendes i dag.

En kilde siger til 9To5Mac, at den 'flade' arkitektur kan sammenlignes med brugergrænsefladen på Microsofts Windows Phone.

Forlydender om designændringerne går blandt andet på et redesign af Apple app-ikoner, ligesom der vil være nye værktøjslinjer og nye tab bars.

"Selvom iOS 7 ser anderledes ud, så vil apps og selve systemets fundamentale funktioner som Låse-og Home-skærmen hovedsageligt fungere på samme måde som i dag," forlyder det ifølge kilder hos 9To5Mac.

Design-guru har mere magt

Tilbage i oktober fremgik det med fyringen af iOS-ansvarlig Scott Forstall, at Apples design-wonderboy John Ive overtager styringen af iOS.

Samtidig med den rokering begyndte spekulationerne om, hvorvidt Apples gennemgående design ville undergå en mere ensrettet og minimalistisk designretning, hvor folk fra Apples OS X-afdeling eftersigende er kommet med om bord på iOS-designet.

Inden landeringen af iOS 7 går lyden af jungletrommerne på, at Apple vil tilføje en 'killer-app', som enten kan være i form af musikstreaming-tjeneste eller mobilbetalingssystem, når den nye version af iOS bliver præsenteret.

Alt det vil verden ganske givet være blevet klogere på i midten juni, når Apples udviklerkonference sparkes i gang på hjemmebanen i San Francisco, der ligger 70 kilometer nord for æblehovedsædet i Cupertino, Californien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.