Artikel top billede

Danmarkspremiere på 3G-sammenlægning kiksede

Opdateret klokken 15:15: Danskerne kunne alligevel ikke slå øjnene op til et sammenlagt 3G-netværk denne morgen. Læs hvorfor her.

Som de første i Danmark skulle aalborgenserne denne morgen være vågnet op til sammenlagt Telenor-Telia 3G-net.

Læs mere om det her.

Sammenlægningen, der skulle være foregået i nat, måtte nemlig afblæses, fortæller Telenor.

"Vi lukker jo ned for 3G-netværket under operationen, og det er derfor, vi gør det om natten. Men der var nogle tekniske problemer, der gjorde, at vi ikke ville kunne nå at blive færdige til aalborgenserne slog øjnene op i morges. Så i stedet for at de skulle vågne op til kun 2G, valgte vi at udskyde," lyder det fra Telenors kommunikationsrådgiver Tom Lehn-Christiansen.

Han kan ikke lige gå i detaljer med de tekniske problemer, der drillede.

Men han understreger, at kundernes "normale" 3G virkede i morges. Der burde derfor ikke være kunder, der har lidt nød, selv om de nu må vente på den forbedrede og lovede 3G-dækning.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes, men vi vil hellere vente og sikre en god kundeoplevelse end at forcere noget igennem," lyder det fra Tom Lehn-Christiansen.

Han fortæller til Computerworld, at det bliver gjort et nyt forsøg på 3G-sammenlægning i Aalborg Centrum i nat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.