Artikel top billede

Nokia prøver igen: Her er den nye storsatsning

Lumia 925 hedder Nokias nye mobil. Læs her, hvornår du kan få fingre i den.

Finske Nokia lancerer nu virksomhedens nye telefon, Lumia 925, der repræsenterer det ypperste, som virksomheden kan levere.

"Vi fortætter innovationen," skriver Jo Harlow, der er executive vice president hos Nokia Smart Devices i en pressemeddelelse.

Telefonen benytter styresystemet Windows Phone 8, og er som den første telefon fra Nokia formet i metal.

Ifølge Nokia bliver det som dansker muligt at få fingre i telefonen i fjerde kvartal i år og vil koste omkring 4.500 danske kroner.

Første anmeldelser er lunkne
Internationale medier, der har haft telefonen i hånden, bobler dog ikke ligefrem over med jubel over Nokia-telefonens specifikationer.

"Nokia fortæller os, at dette er en telefon designet til mere teknologi-mindede personer [...], men teknologi-mindede personer vil blive skuffede over Lumia 925, der kommer med middelmådige specifikationer, og derfor kun er en minimal opgradering fra forgængeren Lumia 920," skriver mediet techradar.com.

Men det virker dog til, at telefonens nye design og metalramme giver plus i karakterbogen.

"Nokias nye Lumia 925 design og metalramme tager designet et skridt videre," skriver mediet theverge.com.

Her er de tekniske specifikationer
Telefonen vejer blot 139 gram, og kommer med en skærm på 4.5 tommer, der kan levere en opløsning på 1280x768 pixels.

Her er det en 1.5 GHz dual-core Snapdragon processor, der skal drive Windows Phone 8 fremad.

Derudover bruger Nokia også meget krudt på at fremhæve kameraet på 8.7 megapixel, der også tilbyder optisk billedstabilisering.

Læs også:
Tæsk til Nokia-chef for at satse på Windows Phone

Test: Her er dommen over Samsungs Galaxy S4
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere