Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Nokia prøver igen: Her er den nye storsatsning

Lumia 925 hedder Nokias nye mobil. Læs her, hvornår du kan få fingre i den.

Finske Nokia lancerer nu virksomhedens nye telefon, Lumia 925, der repræsenterer det ypperste, som virksomheden kan levere.

"Vi fortætter innovationen," skriver Jo Harlow, der er executive vice president hos Nokia Smart Devices i en pressemeddelelse.

Telefonen benytter styresystemet Windows Phone 8, og er som den første telefon fra Nokia formet i metal.

Ifølge Nokia bliver det som dansker muligt at få fingre i telefonen i fjerde kvartal i år og vil koste omkring 4.500 danske kroner.

Første anmeldelser er lunkne
Internationale medier, der har haft telefonen i hånden, bobler dog ikke ligefrem over med jubel over Nokia-telefonens specifikationer.

"Nokia fortæller os, at dette er en telefon designet til mere teknologi-mindede personer [...], men teknologi-mindede personer vil blive skuffede over Lumia 925, der kommer med middelmådige specifikationer, og derfor kun er en minimal opgradering fra forgængeren Lumia 920," skriver mediet techradar.com.

Men det virker dog til, at telefonens nye design og metalramme giver plus i karakterbogen.

"Nokias nye Lumia 925 design og metalramme tager designet et skridt videre," skriver mediet theverge.com.

Her er de tekniske specifikationer
Telefonen vejer blot 139 gram, og kommer med en skærm på 4.5 tommer, der kan levere en opløsning på 1280x768 pixels.

Her er det en 1.5 GHz dual-core Snapdragon processor, der skal drive Windows Phone 8 fremad.

Derudover bruger Nokia også meget krudt på at fremhæve kameraet på 8.7 megapixel, der også tilbyder optisk billedstabilisering.

Læs også:
Tæsk til Nokia-chef for at satse på Windows Phone

Test: Her er dommen over Samsungs Galaxy S4
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.