Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Finn Helmer taber retsopgør om konkurs

Finn Helmer havde varslet et retsligt opgør i landsretten omkring sin personlige konkurs. Men det kommer ikke til at ske.

It-manden Finn Helmer kommer ikke til at få prøvet sin konkurssag fra Skifteretten i landsretten.

Det oplyser Finn Helmer til Computerworld.

"Landsretten har besluttet ikke at ville prøve sagen. Vi overvejer nu, om vi vil forsøge Højesteret," siger han til Computerworld.

Hos kurator i boet bekræftes, at landsretten ikke skal tage stilling til konkursen.

"Jeg kan oplyse, at kæremålet vedrørende konkurssagen er blevet tilbagekaldt af Finn Helmers advokat. Konkursen består således," lyder det fra advokat Christian Elmer fra Elmer Lund og Sandager.

Nimbus og skrotværdi

Finn Helmer solgte i sin tid it-virksomheden Giga til Intel for ti milliarder kroner og blev selv stenrig i forbindelse med salget.

Nu er han imidlertid havnet i et personligt økonomisk uføre af dimensioner. Således kræver kreditorer ikke mindre end 291 millioner kroner af ham.

Selv Finn Helmers Nimbus-motorcykel skal sælges, ligesom kurator har måttet udregne skrotværdien for en af hans biler ud, da de personlige værdier skulle gøres op.

Læs meget mere om det her.

Uenighed om fodfejl

Egentlig var Finn Helmer sur over den måde, som konkursen var blevet udløst på.

Blandt andet har Finn Helmer brokket sig over, hvordan man pludselig gik fra en anmodning om rekonstruktion til en konkurs.

Ligesom han har påpeget, at de beløb, kreditorerne kræver, er alt for høje.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”