Artikel top billede

Finn Helmer taber retsopgør om konkurs

Finn Helmer havde varslet et retsligt opgør i landsretten omkring sin personlige konkurs. Men det kommer ikke til at ske.

It-manden Finn Helmer kommer ikke til at få prøvet sin konkurssag fra Skifteretten i landsretten.

Det oplyser Finn Helmer til Computerworld.

"Landsretten har besluttet ikke at ville prøve sagen. Vi overvejer nu, om vi vil forsøge Højesteret," siger han til Computerworld.

Hos kurator i boet bekræftes, at landsretten ikke skal tage stilling til konkursen.

"Jeg kan oplyse, at kæremålet vedrørende konkurssagen er blevet tilbagekaldt af Finn Helmers advokat. Konkursen består således," lyder det fra advokat Christian Elmer fra Elmer Lund og Sandager.

Nimbus og skrotværdi

Finn Helmer solgte i sin tid it-virksomheden Giga til Intel for ti milliarder kroner og blev selv stenrig i forbindelse med salget.

Nu er han imidlertid havnet i et personligt økonomisk uføre af dimensioner. Således kræver kreditorer ikke mindre end 291 millioner kroner af ham.

Selv Finn Helmers Nimbus-motorcykel skal sælges, ligesom kurator har måttet udregne skrotværdien for en af hans biler ud, da de personlige værdier skulle gøres op.

Læs meget mere om det her.

Uenighed om fodfejl

Egentlig var Finn Helmer sur over den måde, som konkursen var blevet udløst på.

Blandt andet har Finn Helmer brokket sig over, hvordan man pludselig gik fra en anmodning om rekonstruktion til en konkurs.

Ligesom han har påpeget, at de beløb, kreditorerne kræver, er alt for høje.

Det kan du læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Her er de bedste antivirus-programmer til Windows 10 lige nu (plus dem du nokskal holde dig fra)
Syv antivirus-programmer ligger helt i top, når det gælder om at levere solid antivirus-beskyttelse til Windows 10. Se listen over de bedste antivirus-programmer lige nu
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.