Artikel top billede

Nyt Computerworld.dk samler fire it-medier på ét site

Nyt Computerworld.dk samler 152.770 artikler fra Computerworld og vores søstermedier på et nyt og forbedret site. Læs om forbedringerne her.

Hvis du synes, at Computerworld.dk ser anderledes ud end det plejer, så har du helt ret.

Vi har nemlig samlet alle vores medier - Comon, PCWorld og Channelworld - på Computerworld.dk. Navnene vil derfor leve videre på Computerworld.dk, men nu som sektioner.

Samtidig har vi givet sitet et ansigtsløft og implementeret en række forbedringer.

Ambitionen er dog den samme: At samle de bedste historier fra den danske og globale it-verden på Computerworld.dk

Så besøger du Computerworld.dk fra nu af får du nyheder fra den danske it-verden og de relevante ledelsesinterview fra it-afdelingerne ganske som du kender det fra Computerworld.

Men det nye er at du også får historier fra internetgenerationen fra ComOn.dk, de bedste tests fra PC World og must-have viden til dem, der lever af at sælge it fra Channelworld.

I alt rummer det nye Computerworld.dk nu 152.770 unikke artikler om it og it-branchen. Og når ud til over 220.000 unikke brugere hver måned. Samtidig har Computerworld fået en ny ejer.

Forbedringer

Og ikke bare samler vi alt informationen til dig et sted, vi har også lavet en række tekniske forbedringer på sitet.  Blandt andet har vores gallerier har fået en tiltrængt opgradering, så du ikke længere skal vente på at side re-loader mellem billederne. Se et eksempel her.

Vores videnstunge og populære artikler, der strækker sig over flere sider, har vi forbedret med en ny indholdsfortegnelse, så det bliver nemmere for dig at navigere rundt mellem siderne, når du er i humør til fordybelse.

Og vi har implementeret nye mega-menuer i toppen af hver side, så du lettere kan finde frem til de seneste nyheder inden for det områder der interesserer lige præcis dig. 

Og du har selvfølgelig fortsat adgang til det hele via din mobiltelefon eller tablet i lækkert og enkelt responsivt HTML5-baseret design.

Som så meget andet er vores relancering en rejse, og vi vil gerne have dig med. Vi kommer til at fortsætte med at forbedre sitet det kommende stykke tid. Så kig rundt på sitet og fortæl os hvad du synes. Konstruktiv ris, ros og gode forbedringsforslag modtages med kyshånd på feedback@computerworld.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere