Artikel top billede

Nyt Computerworld.dk samler fire it-medier på ét site

Nyt Computerworld.dk samler 152.770 artikler fra Computerworld og vores søstermedier på et nyt og forbedret site. Læs om forbedringerne her.

Hvis du synes, at Computerworld.dk ser anderledes ud end det plejer, så har du helt ret.

Vi har nemlig samlet alle vores medier - Comon, PCWorld og Channelworld - på Computerworld.dk. Navnene vil derfor leve videre på Computerworld.dk, men nu som sektioner.

Samtidig har vi givet sitet et ansigtsløft og implementeret en række forbedringer.

Ambitionen er dog den samme: At samle de bedste historier fra den danske og globale it-verden på Computerworld.dk

Så besøger du Computerworld.dk fra nu af får du nyheder fra den danske it-verden og de relevante ledelsesinterview fra it-afdelingerne ganske som du kender det fra Computerworld.

Men det nye er at du også får historier fra internetgenerationen fra ComOn.dk, de bedste tests fra PC World og must-have viden til dem, der lever af at sælge it fra Channelworld.

I alt rummer det nye Computerworld.dk nu 152.770 unikke artikler om it og it-branchen. Og når ud til over 220.000 unikke brugere hver måned. Samtidig har Computerworld fået en ny ejer.

Forbedringer

Og ikke bare samler vi alt informationen til dig et sted, vi har også lavet en række tekniske forbedringer på sitet.  Blandt andet har vores gallerier har fået en tiltrængt opgradering, så du ikke længere skal vente på at side re-loader mellem billederne. Se et eksempel her.

Vores videnstunge og populære artikler, der strækker sig over flere sider, har vi forbedret med en ny indholdsfortegnelse, så det bliver nemmere for dig at navigere rundt mellem siderne, når du er i humør til fordybelse.

Og vi har implementeret nye mega-menuer i toppen af hver side, så du lettere kan finde frem til de seneste nyheder inden for det områder der interesserer lige præcis dig. 

Og du har selvfølgelig fortsat adgang til det hele via din mobiltelefon eller tablet i lækkert og enkelt responsivt HTML5-baseret design.

Som så meget andet er vores relancering en rejse, og vi vil gerne have dig med. Vi kommer til at fortsætte med at forbedre sitet det kommende stykke tid. Så kig rundt på sitet og fortæl os hvad du synes. Konstruktiv ris, ros og gode forbedringsforslag modtages med kyshånd på feedback@computerworld.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.