Artikel top billede

Nyt Computerworld.dk samler fire it-medier på ét site

Nyt Computerworld.dk samler 152.770 artikler fra Computerworld og vores søstermedier på et nyt og forbedret site. Læs om forbedringerne her.

Hvis du synes, at Computerworld.dk ser anderledes ud end det plejer, så har du helt ret.

Vi har nemlig samlet alle vores medier - Comon, PCWorld og Channelworld - på Computerworld.dk. Navnene vil derfor leve videre på Computerworld.dk, men nu som sektioner.

Samtidig har vi givet sitet et ansigtsløft og implementeret en række forbedringer.

Ambitionen er dog den samme: At samle de bedste historier fra den danske og globale it-verden på Computerworld.dk

Så besøger du Computerworld.dk fra nu af får du nyheder fra den danske it-verden og de relevante ledelsesinterview fra it-afdelingerne ganske som du kender det fra Computerworld.

Men det nye er at du også får historier fra internetgenerationen fra ComOn.dk, de bedste tests fra PC World og must-have viden til dem, der lever af at sælge it fra Channelworld.

I alt rummer det nye Computerworld.dk nu 152.770 unikke artikler om it og it-branchen. Og når ud til over 220.000 unikke brugere hver måned. Samtidig har Computerworld fået en ny ejer.

Forbedringer

Og ikke bare samler vi alt informationen til dig et sted, vi har også lavet en række tekniske forbedringer på sitet.  Blandt andet har vores gallerier har fået en tiltrængt opgradering, så du ikke længere skal vente på at side re-loader mellem billederne. Se et eksempel her.

Vores videnstunge og populære artikler, der strækker sig over flere sider, har vi forbedret med en ny indholdsfortegnelse, så det bliver nemmere for dig at navigere rundt mellem siderne, når du er i humør til fordybelse.

Og vi har implementeret nye mega-menuer i toppen af hver side, så du lettere kan finde frem til de seneste nyheder inden for det områder der interesserer lige præcis dig. 

Og du har selvfølgelig fortsat adgang til det hele via din mobiltelefon eller tablet i lækkert og enkelt responsivt HTML5-baseret design.

Som så meget andet er vores relancering en rejse, og vi vil gerne have dig med. Vi kommer til at fortsætte med at forbedre sitet det kommende stykke tid. Så kig rundt på sitet og fortæl os hvad du synes. Konstruktiv ris, ros og gode forbedringsforslag modtages med kyshånd på feedback@computerworld.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?