Artikel top billede

Polsag-ramt firma får tiltrængt penge-indsprøjtning

En af firmaerne bag Polsag blev ramt hårdt økonomisk, men har nu fået en tiltrængt kapitalindsprøjtning.

Kapitalfond CapMan, som er hovedaktionær i it-firmaet Scanjour A/S, har skudt et større millionbeløb i selskabet.

Det oplyses i en pressemeddelelse.

Således er der gennemført en såkaldt kapitalforhøjelse på 15 millioner kroner samt en låneydelse på 4,3 millioner kroner.

ScanJour har været hårdt ramt økonomisk i forhold til selskabets rolle i levering af Polsag til Rigspolitiet, der som bekendt gik helt galt.

ScanJour har da også tidligere måttet fyre folk på den konto og erkender selv, at man har været "under pres" af samme årsag.

Dog afviser konstitueret administrerende direktør Gert Bendsen, at selskabet ikke ville kunne fortsætte, såfremt pengene fra kapitalfonden ikke var kommet.

Penge giver ro

"Ja, det var der ikke tale om. Vi har nu fået ro i organisationen efter nogle turbulente år, hvor regnskabstallene ikke har været for gode," siger han.

Derfor er der nu midler til at se fremad med ro i sindet og følge den plan, som den konstituterede direktør allerede har fortalt lidt om her.

ScanJour var sammen med CSC leverandør af Polsag, der blev skrottet af Rigspolitiet.

Siden har ScanJour blandt andet været i totterne med CSC og en erstatningssag.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.