Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Undgå skilsmisse - brug online-dating

Internettet er den bedste måde at starte et forhold, der kan udvikle sig til et lykkeligt og langvarigt ægteskab, viser nyt studie.

Vakler ægteskabet derhjemme?

Bare rolig, der er nu råd at hente, og det er meget simpelt. Det handler om at undgå at møde den eneste ene i det rigtige liv.

Du bør i stedet sætte din lid til det virtuelle online-liv. Her er der nemlig langt større chance for, at ægteskabet bliver 'til døden jer skiller'.

Det viser et nyt studie, skriver The Atlantic Wire.

Lykkeligt ægteskab 

Studiet, der er baseret på svar fra over 19.000 gifte personer, konkluderer, at dem, der mødte hinanden online, ikke blot har et lykkeligere ægteskab, men også mindskede risikoen for at blive skilt. 

"Ægteskaber, der udsprang fra et online møde, sammenlignet med dem, der startede gennem traditionelle offline møder, var forbundet med en lidt højere ægteskabelig tilfredshed blandt de respondenter, der forblev gift," skriver forskerne.

Ifølge undersøgelsen er omtrent 35 procent af alle ægteskaber i USA et resultat af et online møde i en eller anden forstand.

Blandt de 35 procent mødte folk særligt hinanden i chat-rum og på sociale netværk, mens 45 procent af dem havde held med en dating-hjemmeside.

Det amerikanske studie er blevet publiceret i det næsten 100 år gamle tidskrift 'Proceedings of the National Academy of Sciences'.

Datinghjemmeside finansierede studiet

Men før du ringer til advokaten, sender skilsmisse-papirerne af sted og begynder at søge efter den nye mage online, bør du måske lige vide, hvem der står bag undersøgelsen.

Studiet er nemlig ikke overraskende finansieret af den amerikanske dating-hjemmeside eHarmony, der lagde godt trekvart million kroner på bordet.

Derudover lyder det også, at lederen af studiet i lang tid har haft tætte kontakter med dating-hjemmesiden.

Men selv om der har været stærke interesser til stede i forhold til at dreje studiet i en bestemt retning, så har den måske stadig sin relevans.

"PNAS (Proceedings og the National Academy of Sciences) er et velanset tidsskrift, og du kan heller ikke afvise studiets omfattende stikprøve," skriver The Atlantic Wire.   

En tidligere undersøgelse har indikeret, at der måske er en sammenhæng mellem gifte-trangen og adgangen til hurtigt internet. Det kan du læse mere om her.

Læs også: 
Ekstrem onlinedating: Når it finder kærligheden

It-pris til Dating.dk-millionær
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.