Artikel top billede

Undgå skilsmisse - brug online-dating

Internettet er den bedste måde at starte et forhold, der kan udvikle sig til et lykkeligt og langvarigt ægteskab, viser nyt studie.

Vakler ægteskabet derhjemme?

Bare rolig, der er nu råd at hente, og det er meget simpelt. Det handler om at undgå at møde den eneste ene i det rigtige liv.

Du bør i stedet sætte din lid til det virtuelle online-liv. Her er der nemlig langt større chance for, at ægteskabet bliver 'til døden jer skiller'.

Det viser et nyt studie, skriver The Atlantic Wire.

Lykkeligt ægteskab 

Studiet, der er baseret på svar fra over 19.000 gifte personer, konkluderer, at dem, der mødte hinanden online, ikke blot har et lykkeligere ægteskab, men også mindskede risikoen for at blive skilt. 

"Ægteskaber, der udsprang fra et online møde, sammenlignet med dem, der startede gennem traditionelle offline møder, var forbundet med en lidt højere ægteskabelig tilfredshed blandt de respondenter, der forblev gift," skriver forskerne.

Ifølge undersøgelsen er omtrent 35 procent af alle ægteskaber i USA et resultat af et online møde i en eller anden forstand.

Blandt de 35 procent mødte folk særligt hinanden i chat-rum og på sociale netværk, mens 45 procent af dem havde held med en dating-hjemmeside.

Det amerikanske studie er blevet publiceret i det næsten 100 år gamle tidskrift 'Proceedings of the National Academy of Sciences'.

Datinghjemmeside finansierede studiet

Men før du ringer til advokaten, sender skilsmisse-papirerne af sted og begynder at søge efter den nye mage online, bør du måske lige vide, hvem der står bag undersøgelsen.

Studiet er nemlig ikke overraskende finansieret af den amerikanske dating-hjemmeside eHarmony, der lagde godt trekvart million kroner på bordet.

Derudover lyder det også, at lederen af studiet i lang tid har haft tætte kontakter med dating-hjemmesiden.

Men selv om der har været stærke interesser til stede i forhold til at dreje studiet i en bestemt retning, så har den måske stadig sin relevans.

"PNAS (Proceedings og the National Academy of Sciences) er et velanset tidsskrift, og du kan heller ikke afvise studiets omfattende stikprøve," skriver The Atlantic Wire.   

En tidligere undersøgelse har indikeret, at der måske er en sammenhæng mellem gifte-trangen og adgangen til hurtigt internet. Det kan du læse mere om her.

Læs også: 
Ekstrem onlinedating: Når it finder kærligheden

It-pris til Dating.dk-millionær
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere