Artikel top billede

Nu kan du ringe gratis med Facebook

Spar penge på telefonregningen - ring til dine Facebook-kontakter.

Nu kan du ringe gratis via Facebook i Danmark.

Funktionen blev annonceret tidligere i år, men da var det kun canadiske brugere, som kunne anvende Facebook som en telefon.

Men i et stykke tid har den været aktiveret i Danmark.

Nogen livsfarlig konkurrent til telefonselskaberne lader funktionen dog ikke til at blive lige med det samme. Både personen, der ringer op, og modtageren skal have den seneste version af Facebook-app'en på sin telefon. Og opkaldene kan kun laves, hvis begge parter har Wi-Fi-forbindelse.

Ingen trussel

Danske teleselskaber ser dog heller ikke funktionen som den største trussel mod deres forretningsområde, fortalte de tidligere i år. Det skyldes, at teleabonnementer i længere tid er bygget op om pakker med fast data- eller telefoniforbrug og altså ikke i så høj grad afregner per sendt sms eller talt minut.

Ud over Wi-Fi-opkald kan man også sende lydbeskeder mellem hinanden via Facebooks mobile apps.

Men måske kan telefon-funktionen i Facebook give lidt ekstra omtale og aktivitet på Facebook Home, der ikke fik helt den samme gennemslagskraft ved lanceringen i år.

Vi har prøvet og testet Facebook Home - men også afinstalleret det igen. Facebook har også droppet sin europæiske lancering af HTC First, der er den første telefon, som er født med Facebook Home.

LÆS OGSÅ:

Her er den fedeste ring-gratis app
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.