Artikel top billede

Facebook stopper europæisk lancering af HTC First

De negative kundereaktioner i USA har fået Facebook til at trække i nødbremsen.

Her på ComON har vi tidligere set nærmere på Facebooks store forsøg på at skabe en social oplevelse på Android-telefoner, Facebook Home. "Frustrerende, fejlfyldt - og langt fra færdigbagt," lød kommentaren fra ComON's anmelder. Derfor blev Facebook Home da også afinstalleret igen allerede efter en uge.

Nu ser det ud til, at Facebook selv har opdaget, at noget er galt. Ifølge Engadget har man besluttet at aflyse lanceringen af HTC First i Storbritannien. Det er den første smartphone, hvor Facebook Home er præinstalleret. De forhåndsbestillinger på telefonen, der allerede er modtaget, bliver nu annulleret.

Engadget skriver også, at det er Facebook selv og ikke HTC eller de europæiske teleselskaber, der har besluttet at stoppe lanceringen.

Begrundelsen skulle være de negative reaktioner fra kunderne i USA. Ifølge teleselskabet EE vil Facebook nu lave en række forbedringer i Home, inden HTC First bliver lanceret i andre lande.

"Facebook har besluttet at fokusere på at tilføje nye muligheder for personalisering i Facebook Home over de kommende måneder. Mens de arbejder på at skabe en bedre Facebook Home oplevelse, har de anbefalet at vente med at lancere HTC First i Storbritannien," hedder det i en udtalelse fra EE.

Facebook bekræfter over for The Verge, at man har valgt at udskyde den europæiske lancering.

Teleselskabet AT&T har angiveligt kun solgt 15.000 eksemplarer af HTC First i USA og har nu valgt at sende resten af sin lagerbeholdning tilbage til HTC.

Det er ikke nødvendigt at købe HTC First for at få Facebook Home. Softwaren kan hentes gratis til Android i Google Play butikken, men den kører dog ikke på alle Android-telefoner. Der er tale om en Facebook-centreret brugerflade, som ligger oven på Android og skal forvandle det til en mere social oplevelse.

Facebook har lovet, at man fremover kommer med opdateringer til Home hver måned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere