Artikel top billede

Facebook stopper europæisk lancering af HTC First

De negative kundereaktioner i USA har fået Facebook til at trække i nødbremsen.

Her på ComON har vi tidligere set nærmere på Facebooks store forsøg på at skabe en social oplevelse på Android-telefoner, Facebook Home. "Frustrerende, fejlfyldt - og langt fra færdigbagt," lød kommentaren fra ComON's anmelder. Derfor blev Facebook Home da også afinstalleret igen allerede efter en uge.

Nu ser det ud til, at Facebook selv har opdaget, at noget er galt. Ifølge Engadget har man besluttet at aflyse lanceringen af HTC First i Storbritannien. Det er den første smartphone, hvor Facebook Home er præinstalleret. De forhåndsbestillinger på telefonen, der allerede er modtaget, bliver nu annulleret.

Engadget skriver også, at det er Facebook selv og ikke HTC eller de europæiske teleselskaber, der har besluttet at stoppe lanceringen.

Begrundelsen skulle være de negative reaktioner fra kunderne i USA. Ifølge teleselskabet EE vil Facebook nu lave en række forbedringer i Home, inden HTC First bliver lanceret i andre lande.

"Facebook har besluttet at fokusere på at tilføje nye muligheder for personalisering i Facebook Home over de kommende måneder. Mens de arbejder på at skabe en bedre Facebook Home oplevelse, har de anbefalet at vente med at lancere HTC First i Storbritannien," hedder det i en udtalelse fra EE.

Facebook bekræfter over for The Verge, at man har valgt at udskyde den europæiske lancering.

Teleselskabet AT&T har angiveligt kun solgt 15.000 eksemplarer af HTC First i USA og har nu valgt at sende resten af sin lagerbeholdning tilbage til HTC.

Det er ikke nødvendigt at købe HTC First for at få Facebook Home. Softwaren kan hentes gratis til Android i Google Play butikken, men den kører dog ikke på alle Android-telefoner. Der er tale om en Facebook-centreret brugerflade, som ligger oven på Android og skal forvandle det til en mere social oplevelse.

Facebook har lovet, at man fremover kommer med opdateringer til Home hver måned.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.