Artikel top billede

Kaare Danielsen.

Ny direktør for Jobindex Media og Computerworld

Søren Queitsch stopper som direktør for Jobindex Media.

Efter at have været en nøgleperson i planlægning og gennemførelse af det nyligt overståede salg af IDG Danmark A/S til Jobindex har Søren Queitsch valgt at stoppe som direktør for Jobindex Media.
 
"Efter at have ledet virksomheden i 10 år, og de praktiske forhold omkring salget nu er på plads, ønsker jeg at prøve noget andet," siger Søren Queitsch.
 
Ved salget overtog det børsnoterede Jobindex A/S det amerikanske International Data Groups danske aktiviteter, herunder Computerworld og jobdatabasen Jobworld.
 
Succesfuld omstilling fra print til online

"Søren Queitsch har ledet virksomheden gennem en succesfuld omstilling fra 90 procent print og 10 procent online til 90 procent online og 10 procent print, og jeg er glad for, at han har sagt ja til at fortsætte som bestyrelsesmedlem i Jobindex Media, nu hvor virksomheden går ind i en ny epoke. Søren Queitsch fortsætter endvidere som formand for Danske Mediers Research", siger Kaare Danielsen som er stifter og hovedaktionær for Jobindex.   
 
I Jobindex Media vil posten som direktør fremover blive varetaget af Kaare Danielsen. Det sker for at sætte yderligere fokus på samarbejdet mellem de to virksomheders jobdatabaser og øvrige synergier.
 
På Computerworld og de øvrige redaktionelle medier, som er samlet under Computerworld, fortsætter Lars Jacobsen uændret som chefredaktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.