Artikel top billede

Kaare Danielsen.

Ny direktør for Jobindex Media og Computerworld

Søren Queitsch stopper som direktør for Jobindex Media.

Efter at have været en nøgleperson i planlægning og gennemførelse af det nyligt overståede salg af IDG Danmark A/S til Jobindex har Søren Queitsch valgt at stoppe som direktør for Jobindex Media.
 
"Efter at have ledet virksomheden i 10 år, og de praktiske forhold omkring salget nu er på plads, ønsker jeg at prøve noget andet," siger Søren Queitsch.
 
Ved salget overtog det børsnoterede Jobindex A/S det amerikanske International Data Groups danske aktiviteter, herunder Computerworld og jobdatabasen Jobworld.
 
Succesfuld omstilling fra print til online

"Søren Queitsch har ledet virksomheden gennem en succesfuld omstilling fra 90 procent print og 10 procent online til 90 procent online og 10 procent print, og jeg er glad for, at han har sagt ja til at fortsætte som bestyrelsesmedlem i Jobindex Media, nu hvor virksomheden går ind i en ny epoke. Søren Queitsch fortsætter endvidere som formand for Danske Mediers Research", siger Kaare Danielsen som er stifter og hovedaktionær for Jobindex.   
 
I Jobindex Media vil posten som direktør fremover blive varetaget af Kaare Danielsen. Det sker for at sætte yderligere fokus på samarbejdet mellem de to virksomheders jobdatabaser og øvrige synergier.
 
På Computerworld og de øvrige redaktionelle medier, som er samlet under Computerworld, fortsætter Lars Jacobsen uændret som chefredaktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?