Microsoft klar med Office til iPhone: Se app'en her

Efter års ventetid er Microsoft nu klar med Word, Excel og PowerPoint til iPhone. Men der er visse begrænsninger.

Seks år efter at Apples iPhone blev introduceret, er Microsoft nu klar til at levere Office-applikationerne Word, Excel og PowerPoint til den populære smartphone.

Microsoft har ellers længe tøvet med at tage skridtet fuldt ud, men nu er Office netop landet i Apples App Store, skriver blandt andre The Verge. 

Der er dog kun tale om en version til iPhonen og ikke til iPad, og Microsoft har samtidig valgt, at det kun er Office 365-abonnenter, der kan benytte løsningen.

Det kan du bruge app'en til
"Microsoft Office Mobile er den officielle Office-ledsager, der er optimeret til din iPhone," står der i beskrivelsen i App Store.

"Du kan tilgå, se og redigere dine Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint-dokumenter fra stort set hvor som helst. Dokumenter ser ud som originalerne takket være understøttelse af diagrammer, animationer, SmartArt grafik og figurer. Når du laver hurtige ændringer eller tilføjer kommentarer til et dokument, forbliver formatering og indhold intakt."

Der har ofte været rygter fremme om Microsofts arbejde med Office til iOS og Android. Senest blev der i april lækket en roadmap, der afslørede, at den ellers længe ventede Office-version til iOS og Android først ville komme mod slutningen af 2014.

Men nu er det altså muligt for Office 365-brugere at hente Microsoft-app'en til iPhone via App Store. Vi har dog ikke her på Computerworld endnu kunnet få adgang til den i den danske del af butikken.

Microsoft har allerede i et stykke tid tilbudt apps til OneNote og Lync til iPhonen.

Om den nye app skriver Microsoft også, at man ikke behøver at være online for at arbejde med Office 365-dokumenterne.

"Dine ændringer vil blive gemt online, når din device igen kobler op til netværket eller til Wi-Fi."

Findes mange andre muligheder
Ud over at det altså kræver et abonnement til Office 365 for at kunne bruge iPhone-versionen af Office, så kræver det også version 6.1 af iOS og en iPhone 4 eller nyere.

Computerworld har tidligere bragt en større test af de forskellige kontorpakke-løsninger til smartphones - læs den artikel her

The Verge har allerede haft mulighed for at teste Microsoft Office Mobile til iPhone. Se resultatet i videoen herunder:Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Denne kontorpakke dominerer (endnu) hos danskerne

IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed?