Artikel top billede

Microsoft klar med Office til iPhone: Se app'en her

Efter års ventetid er Microsoft nu klar med Word, Excel og PowerPoint til iPhone. Men der er visse begrænsninger.

Seks år efter at Apples iPhone blev introduceret, er Microsoft nu klar til at levere Office-applikationerne Word, Excel og PowerPoint til den populære smartphone.

Microsoft har ellers længe tøvet med at tage skridtet fuldt ud, men nu er Office netop landet i Apples App Store, skriver blandt andre The Verge. 

Der er dog kun tale om en version til iPhonen og ikke til iPad, og Microsoft har samtidig valgt, at det kun er Office 365-abonnenter, der kan benytte løsningen.

Det kan du bruge app'en til

"Microsoft Office Mobile er den officielle Office-ledsager, der er optimeret til din iPhone," står der i beskrivelsen i App Store.

"Du kan tilgå, se og redigere dine Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint-dokumenter fra stort set hvor som helst. Dokumenter ser ud som originalerne takket være understøttelse af diagrammer, animationer, SmartArt grafik og figurer. Når du laver hurtige ændringer eller tilføjer kommentarer til et dokument, forbliver formatering og indhold intakt."

Der har ofte været rygter fremme om Microsofts arbejde med Office til iOS og Android. Senest blev der i april lækket en roadmap, der afslørede, at den ellers længe ventede Office-version til iOS og Android først ville komme mod slutningen af 2014.

Men nu er det altså muligt for Office 365-brugere at hente Microsoft-app'en til iPhone via App Store. Vi har dog ikke her på Computerworld endnu kunnet få adgang til den i den danske del af butikken.

Microsoft har allerede i et stykke tid tilbudt apps til OneNote og Lync til iPhonen.

Om den nye app skriver Microsoft også, at man ikke behøver at være online for at arbejde med Office 365-dokumenterne.

"Dine ændringer vil blive gemt online, når din device igen kobler op til netværket eller til Wi-Fi."

Findes mange andre muligheder

Ud over at det altså kræver et abonnement til Office 365 for at kunne bruge iPhone-versionen af Office, så kræver det også version 6.1 af iOS og en iPhone 4 eller nyere.

Computerworld har tidligere bragt en større test af de forskellige kontorpakke-løsninger til smartphones - læs den artikel her

The Verge har allerede haft mulighed for at teste Microsoft Office Mobile til iPhone. Se resultatet i videoen herunder:

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Denne kontorpakke dominerer (endnu) hos danskerne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere