Artikel top billede

Microsoft klar med Office til iPhone: Se app'en her

Efter års ventetid er Microsoft nu klar med Word, Excel og PowerPoint til iPhone. Men der er visse begrænsninger.

Seks år efter at Apples iPhone blev introduceret, er Microsoft nu klar til at levere Office-applikationerne Word, Excel og PowerPoint til den populære smartphone.

Microsoft har ellers længe tøvet med at tage skridtet fuldt ud, men nu er Office netop landet i Apples App Store, skriver blandt andre The Verge. 

Der er dog kun tale om en version til iPhonen og ikke til iPad, og Microsoft har samtidig valgt, at det kun er Office 365-abonnenter, der kan benytte løsningen.

Det kan du bruge app'en til

"Microsoft Office Mobile er den officielle Office-ledsager, der er optimeret til din iPhone," står der i beskrivelsen i App Store.

"Du kan tilgå, se og redigere dine Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft PowerPoint-dokumenter fra stort set hvor som helst. Dokumenter ser ud som originalerne takket være understøttelse af diagrammer, animationer, SmartArt grafik og figurer. Når du laver hurtige ændringer eller tilføjer kommentarer til et dokument, forbliver formatering og indhold intakt."

Der har ofte været rygter fremme om Microsofts arbejde med Office til iOS og Android. Senest blev der i april lækket en roadmap, der afslørede, at den ellers længe ventede Office-version til iOS og Android først ville komme mod slutningen af 2014.

Men nu er det altså muligt for Office 365-brugere at hente Microsoft-app'en til iPhone via App Store. Vi har dog ikke her på Computerworld endnu kunnet få adgang til den i den danske del af butikken.

Microsoft har allerede i et stykke tid tilbudt apps til OneNote og Lync til iPhonen.

Om den nye app skriver Microsoft også, at man ikke behøver at være online for at arbejde med Office 365-dokumenterne.

"Dine ændringer vil blive gemt online, når din device igen kobler op til netværket eller til Wi-Fi."

Findes mange andre muligheder

Ud over at det altså kræver et abonnement til Office 365 for at kunne bruge iPhone-versionen af Office, så kræver det også version 6.1 af iOS og en iPhone 4 eller nyere.

Computerworld har tidligere bragt en større test af de forskellige kontorpakke-løsninger til smartphones - læs den artikel her

The Verge har allerede haft mulighed for at teste Microsoft Office Mobile til iPhone. Se resultatet i videoen herunder:

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Denne kontorpakke dominerer (endnu) hos danskerne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere