Artikel top billede

Roadmap lækket: Microsoft sylter Office til iOS og Android

Microsoft har ikke travlt med at lancere en Office-app til iOS og Android. Se her, hvornår vi kan forvente at se en løsning.

Microsoft er på vej med Office-versioner til både iOS og Android.

Det viser en roadmap for Microsofts-projektet Office Gemini, der er blevet lækket.

Det er dog ikke lige om hjørnet, at Microsoft vil præsentere en Outlook RT-version og en Office-version til de to konkurrerende platforme.

Ifølge den lækkede roadmap sigter Microsoft nemlig efter først at lancere produkterne i fuld skala mod slutningen af 2014.

Ifølge den anerkendte Microsoft-kommentator, Mary Jo Foley, vil Microsoft lancerere Office RT-apps til efteråret. Det vil ske sideløbende med lanceringen af Windows 'Blue', som du kan læse mere om her.

Ifølge Mary Jo Foley vil det blive fulgt af en ny version af Office til Mac i begyndelsen af 2014, samt dernæst lanceringen af den ellers længe ventede Office-version til iOS og Android mod slutningen af 2014.

Vækker forundring

Roadmap'en bliver mødt med forundring fra flere sider.

Analytikere peger på, at der har floreret rygter om lanceringen i mere end et år, men at yderligere halvandet års ventetid er meget lang tid i den hurtigt-udviklende it-branche.

Microsoft risikerer ifølge dem, at markedet har ændret sig markant, når vi når frem til det planlagte lanceringstidspunkt. Indtil da vil alle brugerne vælge alternative kontor-programmer.

Microsoft-analytiker Wes Miller siger til Computerworlds amerikanske nyhedsbureau, Computerworlds News Service, at man må formode, at Microsoft har vurderet, at de nuværende produktivitets-apps til iPad ikke udgør nogen trussel.

"Men resultatet er jo, at brugere, der har behov for at kreere indhold på farten, enten ikke vil anvende iPad eller ikke vil anvende Microsoft," siger han.

Microsoft-topchef Steve Ballmer har tidligere sagt, at Microsoft slet ikke har behov for at udvikle en Office-version til iOS eller Android, fordi alle brugere jo bare kan arbejde i Office via deres browser. Det kan du læse mere om her.

Læs også:

Office 2013 eller Office] 365: Skal du eje eller leje din næste Office?

Er der en Office-version til iPad på vej? Se svaret her.

Derfor findes Microsoft Office ikke til iOS og Android.

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?

Vi tester Windows, iOS og Android: Her er det bedste mobil-OS.

Så godt virker det nye Office 2013.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere