Artikel top billede

Kendt dansk it-ikon fyret: Stopper omgående som direktør for Miracle

Den kendte it-direktør og Computerworld-skribent Mogens Nørgaard stopper med omgående virkning som direktør for Miracle, som han selv har stiftet.

Den kendte danske it-millionær Mogens Nørgaard, der blandt andet er kendt for sine underholdende klummer i Computerworld, er blevet fyret som administrerende direktør for det store it-selskab Miracle, som han selv har været med til at stifte.

Ifølge en udsendt pressemeddelelse har Miracles bestyrelse besluttet at stoppe samarbejdet med Mogens Nørgaard, der stopper med omgående virkning.

Det skyldes, at bestyrelsen mener, at Mogens Nørgaard har fjernet sig så meget fra Miracle, at vejene bør skilles, hedder det.

Fulgt sine egne veje

"Mogens Nørgaard har de senere år fulgt sine egne veje og i mindre grad deltaget i den daglige ledelse og udvikling af Miracle," lyder det fra bestyrelsesformand Jan Skelbæk i pressemeddelelsen.

"Derfor har vi nu valgt at tage den formentlig sværeste beslutning i Miracles historie - at stoppe samarbejdet med Mogens Nørgaard, der på mange måder har været Miracles frontfigur," skriver han.

Miracle har i dag 170 ansatte og anvender desuden omkring 150 freelance-itfolk.

Medstifter fortsætter

Mogens Nørgaard stiftede i 2000 Miracle sammen med Lasse Christensen.

Sidstnævnte fortsætter som direktør for selskabet og beklager situationen. Han peger imidlertid på, at Miracle i dag er en stor virksomhed med stort ansvar for kunder og medarbejdere.

"Vi er ikke en enkeltmands-virksomhed," siger han.

Mogens Nørgaard ejer 16 procent af aktierne i virksomheden, og dem beholder han.

Læs også: Fåmælt Mogens Nørgaard: Sådan fyrede de mig.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.