Artikel top billede

Vodafone byder 80 milliarder for telegigant

80 milliarder kroner er den pris, som britiske Vodafone er klar til at lægge i et tele-opkøb, der skal styrke mobilgiganten på sit største marked.

Den britiske mobilgigant Vodafone har bekræftet, at selskabet er klar til at lægge 87 euro per aktie for at overtage den største tyske kabeloperatør, Kabel Deutschland, hvilket vil sige i alt godt 57 milliarder kroner.

Dertil kommer en gæld på 22 milliarder kroner hos Kabel Deutschland, som Vodafone har meldt sig klar til at betale.

Samlet er prisen på Kabel Deutschland så oppe på næsten 80 milliarder kroner.

Det skriver USA Today.

Største handel i seks år

Med købet vil Vodafone sikre sig omkring 8,5 millioner tyske kabelkunder på sit i forvejen største marked, efter at Vodafone blandt andet i 2000 gaflede kabelselskabet Mannesmann i en fjendtlig overtagelse for det svimlende beløb på omkring én billion kroner.

Handlen med Kabel Deutschland er Vodafones største i seks år, og Vodafone vil med opkøbet forsøge at sætte sig på det tyske quad-play-marked ved at udbyde tv, bredbånd, mobiltelefoni og fastnettelefoni i skarp konkurrence med Liberty Unity og Deutsche Telekom.

Liberty Global har ifølge Reuters også budt på Kabel Deutschland, men den handel forventer kilder tæt på Kabel Deutschland ikke vil gå igennem.

Kabel Deutschland har endnu ikke ønsket at kommentere på købsrygterne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere