Artikel top billede

TDC: Ingen bekymring over masselukning af erhvervscentre

Der er ingen grund til bekymring, selv om hver femte af TDC's erhvervscentre på én gang tvinges til at dreje nøglen om, mener TDC. Se hvorfor her.

Onsdag lukkede syv TDC Erhvervscentre på grund af konkurs.

Danmarks største televirksomhed mener imidlertid ikke, at det får nogen betydning for kunderne, at næsten 20 procent af selskabets erhvervscentre nu drejer nøglen om.

"Det er kun én enkelt af kædens franchisetagere, det drejer sig om" forklarer Camilla Sebelius fra TDC i et skriftligt svar.

Svaret kommer efter offentliggørelsen af, at en af TDC's partner har begæret sin erhvervscenter-forretning konkurs. Det kan du læse mere om her: Konkurs: TDC Erhvervscentre lukker på stribe

Ifølge TDC kommer der ikke til at ske flere lukninger i den nærmeste fremtid.

TDC: Kunderne har mange alternativer
Ifølge Camilla Sebelius har TDC's kunder mange alternativer at trække på.

"En række af vores kunder har key-account managers tilknyttet direkte hos os, og vi har en stærk online-virksomhed hos TDC Erhverv," fortæller Camilla Sebelius.

Udover TDC's online løsninger kan kunderne finde alternative butikker samme byer.

"Derudover så eksisterer der alternative butikker i nærheden af alle de steder, hvor Connections butikker har været etableret," siger Camilla Sebelius.

TDC: Der kommer ikke flere butikslukninger
Selv om syv centre nu er lukket ned, fremhæver TDC nu, at der er styr på de resterende franchisetagere.

"Økonomien ser rigtig sund ud for erhvervscentrene generelt, men det er naturligvis uheldigt, at vi desværre må se, at disse syv er lukket nu," afslutter Camilla Sebelius.

TDC Erhvervscenter-kæden består nu af 29 butikker.

Læs også:

Konkurs: TDC Erhvervscentre lukker på stribe
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
83.439 udviklere har talt: Her er de mest populære programmerings-sprog lige nu - og de mest hadede
Se listen over de mest populære programmerings-sprog lige nu. Og hvilke programmerings-sprog, som ikke ret mange udviklere kan lide.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.