Artikel top billede

Vind Google-lir og billetter til ny film

Filmen "The Internship" har premiere i denne weekend. Vind billetter til Google-filmen her.

KONKURRENCEN ER SLUT

Har du brug for en biograftur i sommervarmen - eller regnen - så har du mulighed for at vinde billetter her.

Computerworld har fået mulighed for at udlodde både merchandise og billetter (3x2) til filmen, der giver et komisk bud på, hvordan det er at arbejde i hovedkontoret for verdens største søgemaskine, Google.

Filmen hedder "The Internship" men kunne lige så godt hedde "Google - The Movie". For "The Internship" er en ret tydelig reklamesøjle for søgegiganten, der får lov til at fremvise produkter som Google Hangout i filmen - selv om der også bliver gjort grin med virksomhedskulturen i firmaet.

Det korte resumé af filmen er, at de to afdankede sælgere, der har mistet deres job, fordi teknologien har overflødiggjort dem, forsøger at komme tilbage på den teknologiske hest - via et praktikophold hos Google. Se mere på www.theinternshipmovie.com.

Sådan vinder du

For at vinde enten en billet til dig og en ven eller en pakke med en blå t-shirt, kasket og bordtennisbords-sæt fra filmen skal du sende os din favorit Google-doodle.

Google Doodle er de tegninger, som møder dig hver dag på Googles forside. Et motiv eller en animation der markerer en mærkedag eller andre vigtige begivenheder. For eksempel er Danmarks Grundlovsdag blevet fejret med en unik tegning. Se alle tegningerne gennem tiden her.

Vi trækker lod allerede i morgen kl. 18.00, så deltag allerede i dag. Beskriv eller link til din favorit doodle i en mail til os (KONKURRENCEN ER SLUT). Hvis du har en opdateret profil på Computerworld.dk med aktiv emailadresse, kan du også deltage ved at lægge din besvarelse som en kommentar til denne artikel.

KONKURRENCEN ER SLUT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fellowmind Denmark II ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?