Artikel top billede

Vind Google-lir og billetter til ny film

Filmen "The Internship" har premiere i denne weekend. Vind billetter til Google-filmen her.

KONKURRENCEN ER SLUT

Har du brug for en biograftur i sommervarmen - eller regnen - så har du mulighed for at vinde billetter her.

Computerworld har fået mulighed for at udlodde både merchandise og billetter (3x2) til filmen, der giver et komisk bud på, hvordan det er at arbejde i hovedkontoret for verdens største søgemaskine, Google.

Filmen hedder "The Internship" men kunne lige så godt hedde "Google - The Movie". For "The Internship" er en ret tydelig reklamesøjle for søgegiganten, der får lov til at fremvise produkter som Google Hangout i filmen - selv om der også bliver gjort grin med virksomhedskulturen i firmaet.

Det korte resumé af filmen er, at de to afdankede sælgere, der har mistet deres job, fordi teknologien har overflødiggjort dem, forsøger at komme tilbage på den teknologiske hest - via et praktikophold hos Google. Se mere på www.theinternshipmovie.com.

Sådan vinder du

For at vinde enten en billet til dig og en ven eller en pakke med en blå t-shirt, kasket og bordtennisbords-sæt fra filmen skal du sende os din favorit Google-doodle.

Google Doodle er de tegninger, som møder dig hver dag på Googles forside. Et motiv eller en animation der markerer en mærkedag eller andre vigtige begivenheder. For eksempel er Danmarks Grundlovsdag blevet fejret med en unik tegning. Se alle tegningerne gennem tiden her.

Vi trækker lod allerede i morgen kl. 18.00, så deltag allerede i dag. Beskriv eller link til din favorit doodle i en mail til os (KONKURRENCEN ER SLUT). Hvis du har en opdateret profil på Computerworld.dk med aktiv emailadresse, kan du også deltage ved at lægge din besvarelse som en kommentar til denne artikel.

KONKURRENCEN ER SLUT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere