Artikel top billede

Vind Google-lir og billetter til ny film

Filmen "The Internship" har premiere i denne weekend. Vind billetter til Google-filmen her.

KONKURRENCEN ER SLUT

Har du brug for en biograftur i sommervarmen - eller regnen - så har du mulighed for at vinde billetter her.

Computerworld har fået mulighed for at udlodde både merchandise og billetter (3x2) til filmen, der giver et komisk bud på, hvordan det er at arbejde i hovedkontoret for verdens største søgemaskine, Google.

Filmen hedder "The Internship" men kunne lige så godt hedde "Google - The Movie". For "The Internship" er en ret tydelig reklamesøjle for søgegiganten, der får lov til at fremvise produkter som Google Hangout i filmen - selv om der også bliver gjort grin med virksomhedskulturen i firmaet.

Det korte resumé af filmen er, at de to afdankede sælgere, der har mistet deres job, fordi teknologien har overflødiggjort dem, forsøger at komme tilbage på den teknologiske hest - via et praktikophold hos Google. Se mere på www.theinternshipmovie.com.

Sådan vinder du

For at vinde enten en billet til dig og en ven eller en pakke med en blå t-shirt, kasket og bordtennisbords-sæt fra filmen skal du sende os din favorit Google-doodle.

Google Doodle er de tegninger, som møder dig hver dag på Googles forside. Et motiv eller en animation der markerer en mærkedag eller andre vigtige begivenheder. For eksempel er Danmarks Grundlovsdag blevet fejret med en unik tegning. Se alle tegningerne gennem tiden her.

Vi trækker lod allerede i morgen kl. 18.00, så deltag allerede i dag. Beskriv eller link til din favorit doodle i en mail til os (KONKURRENCEN ER SLUT). Hvis du har en opdateret profil på Computerworld.dk med aktiv emailadresse, kan du også deltage ved at lægge din besvarelse som en kommentar til denne artikel.

KONKURRENCEN ER SLUT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Googles annoncering slår alle rekorder i nyt regnskab fra Alphabet
Alphabets regnskab for det seneste afsluttede kvartal har igen manifesteret Google-søgemaskinen som den absolut førende annonce-udbyder på markedet. Regnskabet slår flere rekorder og overgår alle forventninger.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.