Artikel top billede

Ny Hollywood-film er gigantisk reklamesøjle for Google

Hvordan er det at være i praktik hos Google? Find ud af det i ny film.

Vi har fået filmen "The Social Network" om Facebook, og snart følger en stribe film om Steve Jobs og Apples grundlæggelse. Derfor er det ikke overraskende, at verdens biograflærreder også snart velsignes med en filmisk fortælling fra The Googleplex.

"The Internship" er en humoristisk film med Google som omdrejningspunkt. Google har ikke lagt penge i produktionen, men filmen kan alligevel ende med at blive ret god reklame for søgegiganten.

I filmen følger vi to fallerede 40-årige sælgere, der får praktikpladser hos Google. De to, spillet af Owen Wilson og Vince Vaughn, har indset, at de ikke længere ved nok om it til at kunne følge med. Derfor kaster de sig ud i et praktikforløb blandt noget yngre - og mere begavede - unge. Se de første klip fra filmen nederst.

Google-stifter på rollelisten

Man skulle tro, at filmen var bestillngsarbejde fra Google, men det skulle ikke være tilfældet.

En stor del af filmen er indspillet on location på Googles hovedkvarter i Californien. Og Google-stifter Sergey Brin har en gæsterolle i filmen sammen med en anden Google-ansat, Hugo Barra.

I filmen bliver Googles nye produkter også anvendt. For eksempel videokonferencer via Google+ Hangout og markedspladsen Google Play bliver også nævnt, fortæller Fast Company.

Filmen er med til at understrege, at Hollywood har fået øjnene op for tech-verdenen. Og at personer som Mark Zuckerberg og Google-stifterne er blandt vor tids superstjerner.

LÆS OGSÅ: Hollywood gør dataloger cool

Hvis man vil have et realistisk indtryk af dagligdagen, skal man dog nok kigge andre steder end i en latterklaskende falde-på-halen-komedie. Men kunne for eksempel tale med danske Mark Jensen, der har været i praktik på søgegigantens europæiske kontor i Schweiz.

Filmen "The Internship" har forventet dansk premiere den 11. juli 2013.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.