Artikel top billede

Først skabte de YouTube: Her er deres nye firma

YouTube skabte en revolution. Vil Mixbit gøre det samme?

De skabte sig en sund formue ved at sælge YouTube til Google. Nu forsøger Steve Chen og Andrew Hurley sig igen med en videotjeneste: Mixbit.com.

Der er opstået mange videotjenester på det seneste. For eksempel hos Vine og Instagram, hvor videoerne er nogle ultrakorte og impulsive opdateringer. Og hos Snapchat hvor især unge mennesker sender mere eller mindre obskøne klip til hinanden.

Men Mixbit vil være en lidt mere seriøs videotjeneste.

Sæt klippene sammen

Modsat de nævnte tjenester som Vine, Instagram og Snapchat kan man på Mixbit lave videobidder af 16 sekunders varighed. Men man kan sammensætte 256 klip og på den måde lave videoer på op til en times tid.

Netop sammenklipningen er den centrale ting ved Mixbit. Se et eksempel nederst.

Man kan redigere videoer med sit eget materiale, eller man kan hive andres klip ind i sine egne videofortællinger - altså remixe andres indhold.

Tjenesten virker begrænset på nuværende tidspunkt. For eksempel er det ikke muligt at søge i andres klip endnu. Når den funktion kommer, kunne man se Mixbit som et stort offentligt klipperum.

Steve Chen og Andrew Hurley har lavet Mixbit i deres firma AVOS. Et firma, der blandt andet også købte den aldrende bogmærketjeneste Delicious og forsøgte at give den kunstigt åndedræt.

LÆS OGSÅ:

Yahoo gider ikke mere - Sælger Delicious til YouTube-stiftere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.