Først skabte de YouTube: Her er deres nye firma

YouTube skabte en revolution. Vil Mixbit gøre det samme?

De skabte sig en sund formue ved at sælge YouTube til Google. Nu forsøger Steve Chen og Andrew Hurley sig igen med en videotjeneste: Mixbit.com.

Der er opstået mange videotjenester på det seneste. For eksempel hos Vine og Instagram, hvor videoerne er nogle ultrakorte og impulsive opdateringer. Og hos Snapchat hvor især unge mennesker sender mere eller mindre obskøne klip til hinanden.

Men Mixbit vil være en lidt mere seriøs videotjeneste.

Sæt klippene sammen
Modsat de nævnte tjenester som Vine, Instagram og Snapchat kan man på Mixbit lave videobidder af 16 sekunders varighed. Men man kan sammensætte 256 klip og på den måde lave videoer på op til en times tid.

Netop sammenklipningen er den centrale ting ved Mixbit. Se et eksempel nederst.

Man kan redigere videoer med sit eget materiale, eller man kan hive andres klip ind i sine egne videofortællinger - altså remixe andres indhold.

Tjenesten virker begrænset på nuværende tidspunkt. For eksempel er det ikke muligt at søge i andres klip endnu. Når den funktion kommer, kunne man se Mixbit som et stort offentligt klipperum.

Steve Chen og Andrew Hurley har lavet Mixbit i deres firma AVOS. Et firma, der blandt andet også købte den aldrende bogmærketjeneste Delicious og forsøgte at give den kunstigt åndedræt.


LÆS OGSÅ:

Yahoo gider ikke mere - Sælger Delicious til YouTube-stiftereBrancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Kompetera A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Justitsminister Nick Hækkerup efter kritik: Derfor bliver Datatilsynet beskåret
Datatilsynet står til at blive beskåret i de kommende år. Det betyder blandt andet færre medarbejdere hos tilsynet i de kommende år. Her er Justitsministeriets forklaring.
Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
How to understand the email threat landscape
There is already a large number of organizations transitioning to more cost efficient cloud based solutions as of now. According to recent research by Gartner, "by 2021, Gartner expects 70 % of public and private companies to be using cloud email services.” But unfortunately this is also bad news, as the attackers’ methods also evolve, and there is a market increase in number of attacks against cloud based email services such as MS Office 365. In this whitepaper we will discuss the common email security threats that are faced by organizations and how to keep your organization safe from these attacks.