Artikel top billede

Først skabte de YouTube: Her er deres nye firma

YouTube skabte en revolution. Vil Mixbit gøre det samme?

De skabte sig en sund formue ved at sælge YouTube til Google. Nu forsøger Steve Chen og Andrew Hurley sig igen med en videotjeneste: Mixbit.com.

Der er opstået mange videotjenester på det seneste. For eksempel hos Vine og Instagram, hvor videoerne er nogle ultrakorte og impulsive opdateringer. Og hos Snapchat hvor især unge mennesker sender mere eller mindre obskøne klip til hinanden.

Men Mixbit vil være en lidt mere seriøs videotjeneste.

Sæt klippene sammen

Modsat de nævnte tjenester som Vine, Instagram og Snapchat kan man på Mixbit lave videobidder af 16 sekunders varighed. Men man kan sammensætte 256 klip og på den måde lave videoer på op til en times tid.

Netop sammenklipningen er den centrale ting ved Mixbit. Se et eksempel nederst.

Man kan redigere videoer med sit eget materiale, eller man kan hive andres klip ind i sine egne videofortællinger - altså remixe andres indhold.

Tjenesten virker begrænset på nuværende tidspunkt. For eksempel er det ikke muligt at søge i andres klip endnu. Når den funktion kommer, kunne man se Mixbit som et stort offentligt klipperum.

Steve Chen og Andrew Hurley har lavet Mixbit i deres firma AVOS. Et firma, der blandt andet også købte den aldrende bogmærketjeneste Delicious og forsøgte at give den kunstigt åndedræt.

LÆS OGSÅ:

Yahoo gider ikke mere - Sælger Delicious til YouTube-stiftere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?