Yahoo! gider ikke mere - nu overtager Youtube-stiftere Delicious

Nu skal den gamle bogmærketjeneste vækkes til live igen.

Der var panik og forargelse, da det sidste år kom frem, at Yahoo! havde sat den gamle populære bogmærketjeneste Delicious til salg

Mange skyndte at flytte deres data til andre tjenester som Diigo og Pinboard. Men der er måske slet ikke nogen grund til at løbe skrigende bort. I går kunne Yahoo! fortælle, at der er fundet en køber, og at køberen vil videreføre og forbedre tjenesten.

De nye ejere er firmaet AVOS ejet af Chad Hurley og Steve Chen, der er bedst kendt for at grundlægge YouTube, før videotjenesten blev overtaget af Google.

I en pressemeddelelse skriver Hurley og Chen, at de vil udvikle Delicious til en tjeneste, der fortsat kan være med til at opdyrke det mest interessante indhold på nettet og samtidigt forhindre, at brugerne drukner i information.

“Vi ser en enorm stor mulighed i at gøre det endnu mere simpelt for folk at gemme og dele ting, de finder på nettet."

Nu begynder Yahoo! så at overflytte data til de nye ejeres servere. Firmaet har udsendt en mail til alle Delicious-brugere, hvor de skal give tilladelse til, at data overføres til AWOS. Giver man ikke denne tilladelse, vil man om kort tid miste adgangen til sine data.

Yahoo! har solgt Delicious fra, fordi firmaet ikke mener, at den sociale bogmærketjeneste er en del af firmaets kerneprodukter, som man i fremtiden vil forsøge at fokusere på. Firmaet kæmper generelt med at skabe en sund forretning. Sidste år var der igen tid til massefyringer.


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2.0: Forretning, innovation og udvikling

På Digitaliseringsledelse kan du derfor en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

05. november 2020 | Læs mere


Dell Talk: Fremtidens arbejdsplads: Få fuld udbytte af medarbejdernes kompetencer og viden

Skal du have fuldt udbytte af medarbejderes kompetencer og den viden, som din organisation ligger inde med, kræver det de rigtige værktøjer, de rigtige processer og det rigtige mindset. I denne talk får du buddet på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud - og hvordan den lever op til kravene fra de dygtige, mobile og kritiske medarbejdere.

06. november 2020 | Læs mere


Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.