Artikel top billede

Her er Trine Bramsens afløser som it-ordfører

Rygterne om Socialdemokraternes nye it-ordfører er sivet ud, inden partiet har afholdt sit gruppemøde til formiddag. Se her, hvem der skal afløse Trine Bramsen som ny it-ordfører.

Her til formiddag bliver Trine Bramsen placeret som ny retsordfører for Socialdemokraterne, hvilket betyder, at det regeringsbærende parti sandsynligvis også skal have ny it-ordfører.

De sociale medier flyder med rygter om, at 58-årige Karin Gaardsted bliver ny kvinde på it-ordførerposten hos Socialdemokraterne.

Computerworld har pløjet Twitter igennem, hvor flere nævner Karin Gaardsted som partiets nye it-ordfører. 

En kilde hos Socialdemokraternes pressetjeneste bekræfter rygtestrømmen og tilbyder samtidig et interview med Karin Gaardsted til Danmarks største it-medie.

It-ordfører uden it-erfaring

Karin Gaarsted blev valgt ind i Folketinget ved sidste valg, hvor S-R-SF-regeringen satte sig på regeringsmagten, og hun har hidtil ikke bestredet ordførerposter.

Derimod sidder hun som formand for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget samt som næstformand for Nordisk Råd.

Karin Gaardsted er uddannet folkeskolelærer, hvilket hun har arbejdet som i godt 10 år, hvorefter hun i 1990 har siddet i forskellige stillinger som børnekonsulent, projektkonsulent og senest som udviklingschef i Kommunernes Skolebiblioteksforening fra 2002 til 2009.

Derudover har hun sammen med Gitte Frausing og Per B. Christensen skrevet håndbogen 'Skolekunst - en håndbog om kultur', hvor den tidligere kulturminister Carina Christensen (K) har skrevet forordet.

Inden valget i 2011 sad hun som viceborgmester i Viborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?