Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Her er Trine Bramsens afløser som it-ordfører

Rygterne om Socialdemokraternes nye it-ordfører er sivet ud, inden partiet har afholdt sit gruppemøde til formiddag. Se her, hvem der skal afløse Trine Bramsen som ny it-ordfører.

Her til formiddag bliver Trine Bramsen placeret som ny retsordfører for Socialdemokraterne, hvilket betyder, at det regeringsbærende parti sandsynligvis også skal have ny it-ordfører.

De sociale medier flyder med rygter om, at 58-årige Karin Gaardsted bliver ny kvinde på it-ordførerposten hos Socialdemokraterne.

Computerworld har pløjet Twitter igennem, hvor flere nævner Karin Gaardsted som partiets nye it-ordfører. 

En kilde hos Socialdemokraternes pressetjeneste bekræfter rygtestrømmen og tilbyder samtidig et interview med Karin Gaardsted til Danmarks største it-medie.

It-ordfører uden it-erfaring

Karin Gaarsted blev valgt ind i Folketinget ved sidste valg, hvor S-R-SF-regeringen satte sig på regeringsmagten, og hun har hidtil ikke bestredet ordførerposter.

Derimod sidder hun som formand for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget samt som næstformand for Nordisk Råd.

Karin Gaardsted er uddannet folkeskolelærer, hvilket hun har arbejdet som i godt 10 år, hvorefter hun i 1990 har siddet i forskellige stillinger som børnekonsulent, projektkonsulent og senest som udviklingschef i Kommunernes Skolebiblioteksforening fra 2002 til 2009.

Derudover har hun sammen med Gitte Frausing og Per B. Christensen skrevet håndbogen 'Skolekunst - en håndbog om kultur', hvor den tidligere kulturminister Carina Christensen (K) har skrevet forordet.

Inden valget i 2011 sad hun som viceborgmester i Viborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.