Artikel top billede

ComOFF: Ups, der røg min nye iMac!

Chokeffekten er stor, når spøgefugl taber sin "nye" iMac på en rulletrappe, i et gadekryds og foran en Apple Store. Se videoen her.

Det er efterhånden en klassisk spøg i USA at tabe et 'nyt' it-produkt foran en Apple-butik.

Vi så det blandt andet ved lanceringen af iPhone 5

Nu har en spøgefugl endnu en gang lavet joken - denne gang med to iMacs.

Eller rettere: Han slæber rundt på to originale Apple-papkasser, som formodes at være fyldt med knust glas, der larmer godt og grundigt, når han taber dem.

Det gør han ganske tit i nedenstående video, hvor han er forbi en rulletrappe, et gadekryds og ude foran en Apple Store.

Chokeffekten er stor, og spøgefuglen får også bandet højlydt over sit uheld.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere