Mikkel William Nielsen

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

E-Mail

red@cw.dk

Twitter

@websurferen

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Jeg er test- og forbrugerredaktør på Computerworld og lidt af en teknik pilfinger.

Mit skrivebord er altid fyldt med ny elektronik, der skal en tur på testbænken. Det gælder alt fra mobiltelefoner, tablets, bærbare computere til gadgets i alverdens afskygninger.

Ud over anmeldelser skriver jeg nyheder, guider og analyser med udgangspunkt i it-verdenen.

Jeg har især en forkærlighed for teknologi, der gør hverdagen nemmere og udstyrer os med redskaber til at arbejde mere produktivt og professionelt.

Tidligere var jeg tv-narkoman, men i dag er jeg online-junkie og bruger en stor del af dagen på nettet, hvor smilebåndet ofte får motion takket være skæve, skøre og sjove videoer. De bedste bliver bragt i sektionen ComOFF.

Jeg anmelder ud over hardware og software også film og tv-serier, der har et teknologisk twist.

Desuden er jeg ikke blevet for gammel til at spille computerspil, og det skyldes nok, at jeg voksede op i symbiose med en Commodore 64.

Siden 2005 har jeg været tilknyttet Computerworld - først som redaktør på PC World og sidenhen på ComOn.
2.190 artikler på Computerworld

Mikkel William Nielsen

10

Sveriges Steve Jobs: "Jeg tror, Google glemte ordet sikkerhed"

Google er ved at sparke døren ind til det intelligente hjem, hvilket dog ikke imponerer Sveriges svar på Steve Jobs. Han er allerede lysår foran søgegiganten. Mød manden, som - måske - kommer til at ændre dit hjem.

30. april 2014 kl. 16.01 | læs »
1

Test: Denne dims kan gøre dig rig

Hvis du er dygtig og en smule heldig, er Hauppauge HD PVR Rocket værktøjet til at score kassen. Men det kan også bare bruges til sjov og blær.

28. april 2014 kl. 16.01 | læs »
6

Sådan snydes Samsung Galaxy S5 med fup-fingeraftryk

Det tog kun få dage, så lykkedes det tyske specialister at snyde fingeraftrykslæseren på Samsung Galaxy S5. Se her hvordan de gjorde.

23. april 2014 kl. 12.07 | læs »

Nu skruer Netflix priserne op

Med 48 millioner abonnenter på verdensplan er Netflix et fyrtårn i streaming-verdenen - og nu sættes prisen for tjenesten op.

22. april 2014 kl. 13.32 | læs »
4

Selvmordsfunktion bliver standard på nye mobiler

Det skal være nemmere at slå stjålne mobiler ihjel på afstand og forhindre utilsigtet 'genbrug'. Derfor indføres selvmordsfunktion på nye modeller.

22. april 2014 kl. 11.01 | læs »
10

Test: HTC One M8 er en suveræn mobil og scorer topkarakter

I øjeblikket er der ingen tvivl om, hvem der er konge i Androidland. HTC scorer topkarakter med sin nye One M8, der er den bedste Android-mobil, som vi har haft på testbænken.

11. april 2014 kl. 15.10 | læs »
9

Samsung Galaxy S5 med massiv sikkerhedsfunktion klar i dag

De danske udgaver af Samsung Galaxy S5 udstyres med en sikkerhedsfunktion, der skal gøre det nærmest umuligt at bruge mobilen, hvis den bliver stjålet. Se her hvad den kan.

11. april 2014 kl. 13.34 | læs »

Galleri: Her er den nye makker til din mobil

Mobiltelefonen kan tage en slapper i lommen, og i stedet bliver det et nyt smartwatch, som bliver brugt til navigation, notifikationer og opkald. Det vælter frem med nye modeller - se de nyeste her.

8. april 2014 kl. 16.01 | læs »
1

Gratis afsnit: Se tv-serie håne it-branchen og drille nørder

Det første afsnit af tv-serien Silicon Valley kan nu ses gratis på nettet. Serien fra HBO gør grin med it-branchen, nørder og Steve Jobs-kloner. Se om der er noget at grine ad her.

8. april 2014 kl. 12.24 | læs »

Anmeldelse: Tv-serien Silicon Valley gør tykt grin med it-verdenen

Der er satiriske tæsk til både nørder og it-branche i tv-serien Silicon Valley, hvor det vrimler med Steve Jobs-plagiater og vanvittige optrin. Det er svært ikke at klukke med undervejs.

7. april 2014 kl. 14.34 | læs »