Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Monica Skagne skrifter fra Ikea IT til Danfoss, der har hovedkvarter i Nordborg. (Foto: endast för IDG / Anna Rut Fridholm)

Danfoss ansætter magtfuld it-kvinde - her er hun

Danfoss har ansat ny it-leder, der tidligere er kåret som den mest magtfulde it-kvinde i Sverige.

Nordborg-selskabet Danfoss har netop fået en ny chef med titlen Head of Business Application.

Det er svenske Monica Skagne, der kommer til at spille en afgørende it-rolle i i den danske termostat-virksomhed, der har omkring 23.000 medarbejdere på verdensplan.

Hun har i de seneste otte år været chef for Ikea IT, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for omfattende it-outsourcing, skriver ComputerSweden.

"Efter at have drevet mange forandringer af Ikea IT og senest det store outsorucingprojekt følte jeg, at det var tid til at prøve noget nyt, selv om det var svært at forlade Ikea," udtaler hun til vores svenske kolleger.

"Jeg har arbejdet i mange brancher, men synes, at det er riggtig spændende at få et nærmere indblik i en industrivirksomhed og at arbejde med, at it skal blive en katalysator for succes," forklarer hun til Computersweden.

Monica Skagne kommer til at referere til koncern it-direktør Peter Martin, oplyser Danfoss til Computerworld.

Monica Skagne er tidligere blevet udråbt til at være den mest magtfulde kvinde i it-Sverige og kommer nu til Danfoss, der også tidligere har haft succesfulde it-direktører.

Kenneth Egelund Schmidt vandt således i 2007 titlen som årets CIO i Danmark, da han havde ansvaret for it i Danfoss.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere