Artikel top billede

Monica Skagne skrifter fra Ikea IT til Danfoss, der har hovedkvarter i Nordborg.

Danfoss ansætter magtfuld it-kvinde - her er hun

Danfoss har ansat ny it-leder, der tidligere er kåret som den mest magtfulde it-kvinde i Sverige.

Nordborg-selskabet Danfoss har netop fået en ny chef med titlen Head of Business Application.

Det er svenske Monica Skagne, der kommer til at spille en afgørende it-rolle i i den danske termostat-virksomhed, der har omkring 23.000 medarbejdere på verdensplan.

Hun har i de seneste otte år været chef for Ikea IT, hvor hun blandt andet har stået i spidsen for omfattende it-outsourcing, skriver ComputerSweden.

"Efter at have drevet mange forandringer af Ikea IT og senest det store outsorucingprojekt følte jeg, at det var tid til at prøve noget nyt, selv om det var svært at forlade Ikea," udtaler hun til vores svenske kolleger.

"Jeg har arbejdet i mange brancher, men synes, at det er riggtig spændende at få et nærmere indblik i en industrivirksomhed og at arbejde med, at it skal blive en katalysator for succes," forklarer hun til Computersweden.

Monica Skagne kommer til at referere til koncern it-direktør Peter Martin, oplyser Danfoss til Computerworld.

Monica Skagne er tidligere blevet udråbt til at være den mest magtfulde kvinde i it-Sverige og kommer nu til Danfoss, der også tidligere har haft succesfulde it-direktører.

Kenneth Egelund Schmidt vandt således i 2007 titlen som årets CIO i Danmark, da han havde ansvaret for it i Danfoss.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.