Artikel top billede

Gratis konferencer: Bliv klogere på virtualisering, ERP Dynamics og digitalisering

Viden er godt - og gratis viden er endnu bedre. Så bliv opdateret på ideer, teknologier, løsninger og cases med Computerworld Events.

Det kan du blive, når Computerworlds event-afdeling hver måned afholder flere gratis formiddagsarrangementer om konkrete it-emner. Det er her, du kan blive klogere og samtidig udvide netværket med andre beslutningstagere fra it-branchen.

Obs: Det er gratis at deltage på konferencerne, men de er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.

1. HowTO: Server/storage/virtualisering - 24. september 8.30-11.30

Virksomhedernes forretningssystemer leverer data som aldrig før, og mængderne vokser i omfang. Det stiller krav til driftslaget om at kunne levere mere for samme budget, noget, det ikke er så nemt at opfylde med skyhøje priser på diske. 

Hør blandt andet om cases fra Ibas Danmark, NetApp, EMC, og VEEAM om følgende emner:

  • Private og offentlige skyer giver nye muligheder og nye udfordringer
  • Er der penge at spare ved at skifte virtualiseringsplatform?
  • Data Disaster Recovery
  • Skalerbarhed, performance optimering med Cache og sikker data deling
  • Hvordan tilfredsstilles stigende behov for applikationsperformance?
Tid og sted: 24. september 8.30-11.30 i Ballerup

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

2. HowTO: ERP Dynamics - 1. oktober og 3. oktober

Hør Anders Elbak, Research Manager, IDC fortælle om tendenser og forandringer i it-verdenen - herunder ERP. Og hør også hvorfor virksomheder bør tænke mere utraditionelt end tidligere i bestræbelserne på at optimere. Hør også om it-chefens rolle i forbindelse med ERP-projekter og samspillet mellem line of business (LOB) og ledelsen.

Hør blandt andet om:

  • Sådan prioriterer du indsatsområderne i et ERP-projekt
  • Ændrer it-chefens rolle sig i forbindelse med ERP-projekter?
  • Sådan får du hurtigere ROI efter implementering af ERP
Velkommen til vores gratis seminarer i Ballerup og Aarhus, som foregår på følgende datoer:

Tid og sted: 1. oktober i Ballerup og 3. oktober i Århus

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

3. Digitalisering i det offentlige: 9. oktober 8.30-11.30

Er du it-chef eller projektleder i den offentlige sektor, så brug en formiddag med Computerworld Events på at blive introduceret til de seneste nye tiltag, der kan hjælpe til med at effektivisere dokumenthåndteringen i de daglige arbejdsgange i organisationen. 

Formiddagen byder på cases, der handler om at bekæmpe papiret i de daglige arbejdsgange - og hvordan det går det i virkeligheden. Konica Minolta præsenterer ny research og giver deres bud på, hvordan du prioriterer indsatsområderne inden for dette felt. 

Miracle viser desuden de generelle tendenser i tiden indenfor mobility og reflekterer over, hvad det betyder for digital strategi. Undervejs ser vi på aktuelle apps - bl.a. et eksempel på en kommunal opslagstavle app og et eksempel på en service- og instruktions-app til borgere med særlige behov.

Formiddagen afsluttes med en spændende paneldebat med eksperter indenfor området. Du får mulighed for selv at deltage med spørgsmål og kommentarer.

Tid og sted: 9. oktober 2013. 8.30 - 11.30

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.