Artikel top billede

Gratis konferencer: Bliv klogere på virtualisering, ERP Dynamics og digitalisering

Viden er godt - og gratis viden er endnu bedre. Så bliv opdateret på ideer, teknologier, løsninger og cases med Computerworld Events.

Det kan du blive, når Computerworlds event-afdeling hver måned afholder flere gratis formiddagsarrangementer om konkrete it-emner. Det er her, du kan blive klogere og samtidig udvide netværket med andre beslutningstagere fra it-branchen.

Obs: Det er gratis at deltage på konferencerne, men de er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.

1. HowTO: Server/storage/virtualisering - 24. september 8.30-11.30

Virksomhedernes forretningssystemer leverer data som aldrig før, og mængderne vokser i omfang. Det stiller krav til driftslaget om at kunne levere mere for samme budget, noget, det ikke er så nemt at opfylde med skyhøje priser på diske. 

Hør blandt andet om cases fra Ibas Danmark, NetApp, EMC, og VEEAM om følgende emner:

  • Private og offentlige skyer giver nye muligheder og nye udfordringer
  • Er der penge at spare ved at skifte virtualiseringsplatform?
  • Data Disaster Recovery
  • Skalerbarhed, performance optimering med Cache og sikker data deling
  • Hvordan tilfredsstilles stigende behov for applikationsperformance?
Tid og sted: 24. september 8.30-11.30 i Ballerup

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

2. HowTO: ERP Dynamics - 1. oktober og 3. oktober

Hør Anders Elbak, Research Manager, IDC fortælle om tendenser og forandringer i it-verdenen - herunder ERP. Og hør også hvorfor virksomheder bør tænke mere utraditionelt end tidligere i bestræbelserne på at optimere. Hør også om it-chefens rolle i forbindelse med ERP-projekter og samspillet mellem line of business (LOB) og ledelsen.

Hør blandt andet om:

  • Sådan prioriterer du indsatsområderne i et ERP-projekt
  • Ændrer it-chefens rolle sig i forbindelse med ERP-projekter?
  • Sådan får du hurtigere ROI efter implementering af ERP
Velkommen til vores gratis seminarer i Ballerup og Aarhus, som foregår på følgende datoer:

Tid og sted: 1. oktober i Ballerup og 3. oktober i Århus

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

3. Digitalisering i det offentlige: 9. oktober 8.30-11.30

Er du it-chef eller projektleder i den offentlige sektor, så brug en formiddag med Computerworld Events på at blive introduceret til de seneste nye tiltag, der kan hjælpe til med at effektivisere dokumenthåndteringen i de daglige arbejdsgange i organisationen. 

Formiddagen byder på cases, der handler om at bekæmpe papiret i de daglige arbejdsgange - og hvordan det går det i virkeligheden. Konica Minolta præsenterer ny research og giver deres bud på, hvordan du prioriterer indsatsområderne inden for dette felt. 

Miracle viser desuden de generelle tendenser i tiden indenfor mobility og reflekterer over, hvad det betyder for digital strategi. Undervejs ser vi på aktuelle apps - bl.a. et eksempel på en kommunal opslagstavle app og et eksempel på en service- og instruktions-app til borgere med særlige behov.

Formiddagen afsluttes med en spændende paneldebat med eksperter indenfor området. Du får mulighed for selv at deltage med spørgsmål og kommentarer.

Tid og sted: 9. oktober 2013. 8.30 - 11.30

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere