Artikel top billede

Gratis konferencer: Bliv klogere på virtualisering, ERP Dynamics og digitalisering

Viden er godt - og gratis viden er endnu bedre. Så bliv opdateret på ideer, teknologier, løsninger og cases med Computerworld Events.

Det kan du blive, når Computerworlds event-afdeling hver måned afholder flere gratis formiddagsarrangementer om konkrete it-emner. Det er her, du kan blive klogere og samtidig udvide netværket med andre beslutningstagere fra it-branchen.

Obs: Det er gratis at deltage på konferencerne, men de er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.

1. HowTO: Server/storage/virtualisering - 24. september 8.30-11.30

Virksomhedernes forretningssystemer leverer data som aldrig før, og mængderne vokser i omfang. Det stiller krav til driftslaget om at kunne levere mere for samme budget, noget, det ikke er så nemt at opfylde med skyhøje priser på diske. 

Hør blandt andet om cases fra Ibas Danmark, NetApp, EMC, og VEEAM om følgende emner:

  • Private og offentlige skyer giver nye muligheder og nye udfordringer
  • Er der penge at spare ved at skifte virtualiseringsplatform?
  • Data Disaster Recovery
  • Skalerbarhed, performance optimering med Cache og sikker data deling
  • Hvordan tilfredsstilles stigende behov for applikationsperformance?
Tid og sted: 24. september 8.30-11.30 i Ballerup

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

2. HowTO: ERP Dynamics - 1. oktober og 3. oktober

Hør Anders Elbak, Research Manager, IDC fortælle om tendenser og forandringer i it-verdenen - herunder ERP. Og hør også hvorfor virksomheder bør tænke mere utraditionelt end tidligere i bestræbelserne på at optimere. Hør også om it-chefens rolle i forbindelse med ERP-projekter og samspillet mellem line of business (LOB) og ledelsen.

Hør blandt andet om:

  • Sådan prioriterer du indsatsområderne i et ERP-projekt
  • Ændrer it-chefens rolle sig i forbindelse med ERP-projekter?
  • Sådan får du hurtigere ROI efter implementering af ERP
Velkommen til vores gratis seminarer i Ballerup og Aarhus, som foregår på følgende datoer:

Tid og sted: 1. oktober i Ballerup og 3. oktober i Århus

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

3. Digitalisering i det offentlige: 9. oktober 8.30-11.30

Er du it-chef eller projektleder i den offentlige sektor, så brug en formiddag med Computerworld Events på at blive introduceret til de seneste nye tiltag, der kan hjælpe til med at effektivisere dokumenthåndteringen i de daglige arbejdsgange i organisationen. 

Formiddagen byder på cases, der handler om at bekæmpe papiret i de daglige arbejdsgange - og hvordan det går det i virkeligheden. Konica Minolta præsenterer ny research og giver deres bud på, hvordan du prioriterer indsatsområderne inden for dette felt. 

Miracle viser desuden de generelle tendenser i tiden indenfor mobility og reflekterer over, hvad det betyder for digital strategi. Undervejs ser vi på aktuelle apps - bl.a. et eksempel på en kommunal opslagstavle app og et eksempel på en service- og instruktions-app til borgere med særlige behov.

Formiddagen afsluttes med en spændende paneldebat med eksperter indenfor området. Du får mulighed for selv at deltage med spørgsmål og kommentarer.

Tid og sted: 9. oktober 2013. 8.30 - 11.30

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere