Artikel top billede

Gratis konferencer: Bliv klogere på virtualisering, ERP Dynamics og digitalisering

Viden er godt - og gratis viden er endnu bedre. Så bliv opdateret på ideer, teknologier, løsninger og cases med Computerworld Events.

Det kan du blive, når Computerworlds event-afdeling hver måned afholder flere gratis formiddagsarrangementer om konkrete it-emner. Det er her, du kan blive klogere og samtidig udvide netværket med andre beslutningstagere fra it-branchen.

Obs: Det er gratis at deltage på konferencerne, men de er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.

1. HowTO: Server/storage/virtualisering - 24. september 8.30-11.30

Virksomhedernes forretningssystemer leverer data som aldrig før, og mængderne vokser i omfang. Det stiller krav til driftslaget om at kunne levere mere for samme budget, noget, det ikke er så nemt at opfylde med skyhøje priser på diske. 

Hør blandt andet om cases fra Ibas Danmark, NetApp, EMC, og VEEAM om følgende emner:

  • Private og offentlige skyer giver nye muligheder og nye udfordringer
  • Er der penge at spare ved at skifte virtualiseringsplatform?
  • Data Disaster Recovery
  • Skalerbarhed, performance optimering med Cache og sikker data deling
  • Hvordan tilfredsstilles stigende behov for applikationsperformance?
Tid og sted: 24. september 8.30-11.30 i Ballerup

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

2. HowTO: ERP Dynamics - 1. oktober og 3. oktober

Hør Anders Elbak, Research Manager, IDC fortælle om tendenser og forandringer i it-verdenen - herunder ERP. Og hør også hvorfor virksomheder bør tænke mere utraditionelt end tidligere i bestræbelserne på at optimere. Hør også om it-chefens rolle i forbindelse med ERP-projekter og samspillet mellem line of business (LOB) og ledelsen.

Hør blandt andet om:

  • Sådan prioriterer du indsatsområderne i et ERP-projekt
  • Ændrer it-chefens rolle sig i forbindelse med ERP-projekter?
  • Sådan får du hurtigere ROI efter implementering af ERP
Velkommen til vores gratis seminarer i Ballerup og Aarhus, som foregår på følgende datoer:

Tid og sted: 1. oktober i Ballerup og 3. oktober i Århus

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her

3. Digitalisering i det offentlige: 9. oktober 8.30-11.30

Er du it-chef eller projektleder i den offentlige sektor, så brug en formiddag med Computerworld Events på at blive introduceret til de seneste nye tiltag, der kan hjælpe til med at effektivisere dokumenthåndteringen i de daglige arbejdsgange i organisationen. 

Formiddagen byder på cases, der handler om at bekæmpe papiret i de daglige arbejdsgange - og hvordan det går det i virkeligheden. Konica Minolta præsenterer ny research og giver deres bud på, hvordan du prioriterer indsatsområderne inden for dette felt. 

Miracle viser desuden de generelle tendenser i tiden indenfor mobility og reflekterer over, hvad det betyder for digital strategi. Undervejs ser vi på aktuelle apps - bl.a. et eksempel på en kommunal opslagstavle app og et eksempel på en service- og instruktions-app til borgere med særlige behov.

Formiddagen afsluttes med en spændende paneldebat med eksperter indenfor området. Du får mulighed for selv at deltage med spørgsmål og kommentarer.

Tid og sted: 9. oktober 2013. 8.30 - 11.30

Læs mere: Mere om arrangementet og tilmeld dig her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere