Artikel top billede

Troldmand søger testkunder: Få 3 GB for en 50'er

Mobilbranchens troldmand, Frank Rasmussen, er måske tættere på at skyde sit nyeste projekt i gang: Nu søger han testkunder.

Mobilkongen, alias Frank Rasmussen, der i sin tid stod bag Bibob, lader til at nærme sig det tidspunkt, hvor hans nye projekt, Justfone, går i luften.

"Vil du have en 10-timers mobilpakke med fri SMS/MMS og 3 GB data til kun kr. 50 om måneden?"

"Så er du måske en af vores kommende testkunder," skriver han på Facebook og beder samtidig vennerne dele opslaget og folk om at holde øje med hjemmesiden.

Investorer på banen

Bag Justfone står flere af de gamle Bibob-folk, der blandt andet sidder i bestyrelsen for det nye selskab.

Imidlertid søger Frank Rasmussen fortsat investorer, kan man læse på hjemmesiden.

"Vi er derfor åbne for dialog med nye aktionærer, der med "kloge penge", det vil sige med umiddelbare fordele i form af kapital plus netværk, distribution, eller med tilgang til samme, kan bidrage til vi kommer hurtigere i gang på nye markeder," fremgår det.

Frank Rasmussen er kendt i telebranchen, fordi han igen og igen har formået at banke projekter op, som efterfølgende er blevet solgt.

Læs om troldmandens koncept her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.