Artikel top billede

Vigtige TDC-apps sendes til tælling af Apples iOS 7

En TDC-app, som mange danske virksomheder benytter, virker ikke med Apples nye iOS 7. Og det er ikke den eneste TDC-app, der er i problemer på grund af det nye styresystem til iPhone og iPad.

Flere apps fra TDC er ikke nået at blive klar til Apples nye iOS 7, der blev frigivet tidligere på ugen.

"Bruger du iPhone til omstilling via TDC Erhverv app? Vent med at opdatere til iOS 7."

Sådan skriver TDC i en meddelelse til kunderne.

"Apple lancerer deres nye operativsystem iOS 7 onsdag den 18. september. Desværre understøtter det ikke Omstilling via TDC Erhverv app."

"Hvis du bruger din iPhone til at omstille mobilopkald, anbefaler vi, at du ikke opdaterer til iOS 7 i første omgang. Vi arbejder naturligvis på at finde en løsning på udfordringen," lyder det fra TDC.

Teleselskabets anbefaler i stedet, at kunder forbliver på iOS 6 eller tidligere versioner, så de fortsat kan benytte TDC-løsningen.

Medarbejderne klarer selv omstilling

Det er i de senere år blevet populært i mange virksomheder at droppe en decideret telefonpasser og i stedet installere en løsning, der gør det nemt for den enkelte medarbejder at sende opkald rundt til kollegerne.

"TDC Erhverv app er den effektive app for professionelle mobilbrugere. Den giver dig adgang til en verden af funktioner, der gør din arbejdsdag nemmere og gør dig i stand til at levere enestående kundeservice direkte fra din smartphone," lyder præsentationen af TDC's løsning i Apples App Store.

Apples iOS 7 er en af de større opdateringer af styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch, og derfor har app-udviklerne denne gang haft ekstra meget at se til med at gøre deres apps klar til den nye version.

Endnu en TDC-app i problemer

Selv om TDC skriver, at iOS 7 ikke "understøtter Omstilling," er der formentlig snarere tale om, at TDC - til trods for mange udviklerversioner af iOS 7 - ikke har nået at få sin app opdateret og godkendt til det nye styresystem.

TDC skriver dog også:

"Bemærk, at der er forskel på Omstilling og Viderestilling. iOS 7 understøtter Viderestilling, som er den funktion, der automatisk viderestiller opkald, der ikke bliver besvaret, fx til din telefonsvarer."

TDC Play har også problemer

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra TDC, så det blandt andet kan blive afklaret, hvor mange erhvervs-kunder der er blevet anbefalet ikke at opdatere til iOS 7.

TDC Erhvervs app er ikke den eneste app, der ikke er nået at blive klar til iOS 7. TDC's meget udbredte Play-løsning fungerer heller ikke til det nye Apple-styresystem til iPad, iPhone og iPod Touch.

"Vi arbejder på højtryk for at gøre den klar," meddeler TDC om Play-app'en.

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Så er Apples iOS 7 frigivet - hent styresystemet her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere