Artikel top billede

Vigtige TDC-apps sendes til tælling af Apples iOS 7

En TDC-app, som mange danske virksomheder benytter, virker ikke med Apples nye iOS 7. Og det er ikke den eneste TDC-app, der er i problemer på grund af det nye styresystem til iPhone og iPad.

Flere apps fra TDC er ikke nået at blive klar til Apples nye iOS 7, der blev frigivet tidligere på ugen.

"Bruger du iPhone til omstilling via TDC Erhverv app? Vent med at opdatere til iOS 7."

Sådan skriver TDC i en meddelelse til kunderne.

"Apple lancerer deres nye operativsystem iOS 7 onsdag den 18. september. Desværre understøtter det ikke Omstilling via TDC Erhverv app."

"Hvis du bruger din iPhone til at omstille mobilopkald, anbefaler vi, at du ikke opdaterer til iOS 7 i første omgang. Vi arbejder naturligvis på at finde en løsning på udfordringen," lyder det fra TDC.

Teleselskabets anbefaler i stedet, at kunder forbliver på iOS 6 eller tidligere versioner, så de fortsat kan benytte TDC-løsningen.

Medarbejderne klarer selv omstilling

Det er i de senere år blevet populært i mange virksomheder at droppe en decideret telefonpasser og i stedet installere en løsning, der gør det nemt for den enkelte medarbejder at sende opkald rundt til kollegerne.

"TDC Erhverv app er den effektive app for professionelle mobilbrugere. Den giver dig adgang til en verden af funktioner, der gør din arbejdsdag nemmere og gør dig i stand til at levere enestående kundeservice direkte fra din smartphone," lyder præsentationen af TDC's løsning i Apples App Store.

Apples iOS 7 er en af de større opdateringer af styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch, og derfor har app-udviklerne denne gang haft ekstra meget at se til med at gøre deres apps klar til den nye version.

Endnu en TDC-app i problemer

Selv om TDC skriver, at iOS 7 ikke "understøtter Omstilling," er der formentlig snarere tale om, at TDC - til trods for mange udviklerversioner af iOS 7 - ikke har nået at få sin app opdateret og godkendt til det nye styresystem.

TDC skriver dog også:

"Bemærk, at der er forskel på Omstilling og Viderestilling. iOS 7 understøtter Viderestilling, som er den funktion, der automatisk viderestiller opkald, der ikke bliver besvaret, fx til din telefonsvarer."

TDC Play har også problemer

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra TDC, så det blandt andet kan blive afklaret, hvor mange erhvervs-kunder der er blevet anbefalet ikke at opdatere til iOS 7.

TDC Erhvervs app er ikke den eneste app, der ikke er nået at blive klar til iOS 7. TDC's meget udbredte Play-løsning fungerer heller ikke til det nye Apple-styresystem til iPad, iPhone og iPod Touch.

"Vi arbejder på højtryk for at gøre den klar," meddeler TDC om Play-app'en.

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Så er Apples iOS 7 frigivet - hent styresystemet her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.