Artikel top billede

Vigtige TDC-apps sendes til tælling af Apples iOS 7

En TDC-app, som mange danske virksomheder benytter, virker ikke med Apples nye iOS 7. Og det er ikke den eneste TDC-app, der er i problemer på grund af det nye styresystem til iPhone og iPad.

Flere apps fra TDC er ikke nået at blive klar til Apples nye iOS 7, der blev frigivet tidligere på ugen.

"Bruger du iPhone til omstilling via TDC Erhverv app? Vent med at opdatere til iOS 7."

Sådan skriver TDC i en meddelelse til kunderne.

"Apple lancerer deres nye operativsystem iOS 7 onsdag den 18. september. Desværre understøtter det ikke Omstilling via TDC Erhverv app."

"Hvis du bruger din iPhone til at omstille mobilopkald, anbefaler vi, at du ikke opdaterer til iOS 7 i første omgang. Vi arbejder naturligvis på at finde en løsning på udfordringen," lyder det fra TDC.

Teleselskabets anbefaler i stedet, at kunder forbliver på iOS 6 eller tidligere versioner, så de fortsat kan benytte TDC-løsningen.

Medarbejderne klarer selv omstilling

Det er i de senere år blevet populært i mange virksomheder at droppe en decideret telefonpasser og i stedet installere en løsning, der gør det nemt for den enkelte medarbejder at sende opkald rundt til kollegerne.

"TDC Erhverv app er den effektive app for professionelle mobilbrugere. Den giver dig adgang til en verden af funktioner, der gør din arbejdsdag nemmere og gør dig i stand til at levere enestående kundeservice direkte fra din smartphone," lyder præsentationen af TDC's løsning i Apples App Store.

Apples iOS 7 er en af de større opdateringer af styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch, og derfor har app-udviklerne denne gang haft ekstra meget at se til med at gøre deres apps klar til den nye version.

Endnu en TDC-app i problemer

Selv om TDC skriver, at iOS 7 ikke "understøtter Omstilling," er der formentlig snarere tale om, at TDC - til trods for mange udviklerversioner af iOS 7 - ikke har nået at få sin app opdateret og godkendt til det nye styresystem.

TDC skriver dog også:

"Bemærk, at der er forskel på Omstilling og Viderestilling. iOS 7 understøtter Viderestilling, som er den funktion, der automatisk viderestiller opkald, der ikke bliver besvaret, fx til din telefonsvarer."

TDC Play har også problemer

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra TDC, så det blandt andet kan blive afklaret, hvor mange erhvervs-kunder der er blevet anbefalet ikke at opdatere til iOS 7.

TDC Erhvervs app er ikke den eneste app, der ikke er nået at blive klar til iOS 7. TDC's meget udbredte Play-løsning fungerer heller ikke til det nye Apple-styresystem til iPad, iPhone og iPod Touch.

"Vi arbejder på højtryk for at gøre den klar," meddeler TDC om Play-app'en.

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Så er Apples iOS 7 frigivet - hent styresystemet her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?