Artikel top billede

Vigtige TDC-apps sendes til tælling af Apples iOS 7

En TDC-app, som mange danske virksomheder benytter, virker ikke med Apples nye iOS 7. Og det er ikke den eneste TDC-app, der er i problemer på grund af det nye styresystem til iPhone og iPad.

Flere apps fra TDC er ikke nået at blive klar til Apples nye iOS 7, der blev frigivet tidligere på ugen.

"Bruger du iPhone til omstilling via TDC Erhverv app? Vent med at opdatere til iOS 7."

Sådan skriver TDC i en meddelelse til kunderne.

"Apple lancerer deres nye operativsystem iOS 7 onsdag den 18. september. Desværre understøtter det ikke Omstilling via TDC Erhverv app."

"Hvis du bruger din iPhone til at omstille mobilopkald, anbefaler vi, at du ikke opdaterer til iOS 7 i første omgang. Vi arbejder naturligvis på at finde en løsning på udfordringen," lyder det fra TDC.

Teleselskabets anbefaler i stedet, at kunder forbliver på iOS 6 eller tidligere versioner, så de fortsat kan benytte TDC-løsningen.

Medarbejderne klarer selv omstilling

Det er i de senere år blevet populært i mange virksomheder at droppe en decideret telefonpasser og i stedet installere en løsning, der gør det nemt for den enkelte medarbejder at sende opkald rundt til kollegerne.

"TDC Erhverv app er den effektive app for professionelle mobilbrugere. Den giver dig adgang til en verden af funktioner, der gør din arbejdsdag nemmere og gør dig i stand til at levere enestående kundeservice direkte fra din smartphone," lyder præsentationen af TDC's løsning i Apples App Store.

Apples iOS 7 er en af de større opdateringer af styresystemet til iPhone, iPad og iPod Touch, og derfor har app-udviklerne denne gang haft ekstra meget at se til med at gøre deres apps klar til den nye version.

Endnu en TDC-app i problemer

Selv om TDC skriver, at iOS 7 ikke "understøtter Omstilling," er der formentlig snarere tale om, at TDC - til trods for mange udviklerversioner af iOS 7 - ikke har nået at få sin app opdateret og godkendt til det nye styresystem.

TDC skriver dog også:

"Bemærk, at der er forskel på Omstilling og Viderestilling. iOS 7 understøtter Viderestilling, som er den funktion, der automatisk viderestiller opkald, der ikke bliver besvaret, fx til din telefonsvarer."

TDC Play har også problemer

Computerworld arbejder på at få en kommentar fra TDC, så det blandt andet kan blive afklaret, hvor mange erhvervs-kunder der er blevet anbefalet ikke at opdatere til iOS 7.

TDC Erhvervs app er ikke den eneste app, der ikke er nået at blive klar til iOS 7. TDC's meget udbredte Play-løsning fungerer heller ikke til det nye Apple-styresystem til iPad, iPhone og iPod Touch.

"Vi arbejder på højtryk for at gøre den klar," meddeler TDC om Play-app'en.

Følg @kimstensdal på Twitter

Læs også:

Så er Apples iOS 7 frigivet - hent styresystemet her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.