Artikel top billede

Disse apps har problemer efter udgivelsen af iOS 7

Apples nye styresystem udkom onsdag, og det sender flere populære apps i sort. Se hvilke udviklere, der har sovet i timen her.

Ikke alle udviklere har været lige vågne op til Apples lancering af styresystemet iOS 7, der blev frigivet til virksomhedens populære enheder onsdag.

Det gælder blandt andet virksomheden Sonos, der producerer trådløse lydsystemer.

"Har du allerede opdateret din enhed til iOS 7, skal du forvente potentielle udfordringer. Ved konfiguration af Sonos [...] kan app'en stoppe uventet," skriver virksomheden i en meddelelse til kunderne.

Men også danske Nykredit og TDC har problemer med deres applikationer, og flere brugere rapporterer også om problemer med den populære Week Calendar app, der ligger i toppen som et af Apple-butikkens mest købte apps.

Sonos: Opdater ikke til iOS 7
Sonos opfordrer i en mail brugerne til ikke at opdatere deres Apple-udstyr til iOS7, før virksomheden har udgivet en rettelse til sin Sonos-controllers software.

"Vi planlægger at lancere en opdatering til din Sonos-controller til iPhone og iPad, der adresserer disse problemer, inden månedens udgang. Vi vil bede dig om at have dette i baghovedet, før du opdaterer dine enheder til iOS 7," skriver Sonos til kunderne.

Nykredit: Vi venter kun på Apple nu
Finanskoncernen Nykredit har også problemer med deres app mitNykredit, der simpelthen lukker ned, når applikationen startes fra iOS7.

"Vi har lige nu få brugere, der oplever, at applikationen crasher, men det er ikke særlig mange. 99 procent af brugerne oplever ikke problemer," fortæller Thomas Kragh, der er internetchef hos Nykedit.

Hvordan kan det være, at jeres app ikke fungerer optimalt på udgivelsesdatoen, når I har haft adgang til udvikler-softwaren på forhånd?

"Vi har testet applikationen op til den endelige version, men man ser jo tit, at når der kommer nye udgivelser, kan der være små problemer. Selv for Apple sker det også," siger Thomas Kragh.

Nykredit har opdateret sin software og har indsendt rettelsen til Apple, og selskabet forventer nu, at opdateringen bliver godkendt i butikken omkring onsdag.

TDC har problemer med flere apps

Danmarks største televirksomhed opfordrer også kunderne til at vente med at opdatere styresystemet til nyeste version.

Hvis du installerer iOS 7, er det nemlig umuligt at omstille telefonen gennem TDC Erhverv app.

"Hvis du bruger din iPhone til at omstille mobilopkald, anbefaler vi, at du ikke opdaterer til iOS 7 i første omgang. Vi arbejder naturligvis på at finde en løsning på udfordringen," lyder det fra TDC.

Det er ikke den eneste applikation, som i øjeblikket ikke fungerer for TDC's kunder. Også den populære musikstreaming-app TDC Play er i problemer.

"Vi arbejder på højtryk for at gøre den klar," meddeler TDC om Play-app'en.

Populær app i problemer

Også den ekstremt populære applikation Week Calendar, der i øjeblikket ligger på fjerdepladsen over mest indkøbte apps i Apples butik, har problemer efter udgivelsen af det nye styresystem.

Det fortæller udvikleren, Zendesk, på sin egen hjemmeside.

Har du oplevet problemer med en app, så del endelig din viden i debatfeltet.

Læs også:
Vigtige TDC-apps sendes til tælling af Apples iOS 7

Alvorligt problem med iOS 7 for danske teleselskaber

Hvorfor trak Apple tæppet væk under danske tele-apps?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.