Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

To unge fyre sælger it-firma til Jyske Bank-selskab

Jyske Banks it-virksomhed Silkeborg Data har netop opkøbt to unge iværksætteres værk.

Jyske Banks it-virksomhed Silkeborg Data, der netop har rundet en kvart milliard kroner i omsætning, køber det lille it-hus Ovivo.

Bag it-virksomheden, der laver vikarbookingløsninger, står 25-årige Anders Friis og 26-årige Andreas Cleve.

Prisen oplyser parterne ikke, men Ovivo har faktisk kapret en del kunder rundt om i landet.

I øvrigt er der tale om to ivrige iværksættere.

Anders Friis har arbejdet med design og det visuelle - og har en fortid hos Basepoint Media A/S, hvor han havde medansvaret for at udvikle virtuelle salgskanaler af musik for virksomheder og brands som Bilka.dk og The Voice.

Andreas Cleve er "whiteboard-strateginørd". Han stiftede sin første virksomhed som 20-årig. 

To it-nørder?

Hans arbejdsområde er "internet og e-commerce", hvor han i en periode drev www.fashionfactory.com, som var en større aktør på outlet på nettet. 

På spørgsmålet om hvorvidt de to betegner sig selv som it-nørder, lyder svaret:

"Anders er tidligere frontend developer hos Basepoint media, mens jeg kun hacker på beginner level," udtaler Andreas Cleve til Computerworld.
 
Tilfredsheden med handlen er stor. 

Og også Silkeborg Datas topchef er glad for handlen, der ikke betyder et exit for de to it-fyre.

Topchef: Her er planen med købet

Hos Silkeborg Data er der en klar plan med opkøbet.

"Opkøbet er et led i en udvidelse af planlægningsområdet, hvor vi med den nye løsning får et stærkt og decentralt fokuseret supplement til vores nuværende vikarplanlægningsmodul SD Vikarbooking," udtaler administrerende direktør Brian Busk.

Han peger på, at løsningen kan tilbydes uafhængigt af selskabets lønsystem og en "enkel og let tilgængelig løsning" til eksisterende og nye kunder.

Facebook og SMS

Systemet gør det muligt for en vikar at modtage og acceptere vagter for eksempel via Facebook og sms.

Stifterne Andreas Cleve og Anders Friis fortsætter arbejdet med Ovivo hos Silkeborg Data, men får nu adgang til flere ressourcer og dermed større muligheder for at udvikle løsningen yderligere, fremfører Brian Busk.

Læs et længere interview med iværksætterne senere her på Computerworld.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere